Lexani Motorcars presenterar Sky Master – världens lyxigaste Transporter

Lexani Motorcars G 77 sky master
G:77 Sky Master Bild: Lexani Motorcars

Lexani Motorcars presenterar nu G-77: Sky Master, en lyxtransporter som byggts på chassit av en Ford F-550. Lexani Motorcars är baserat i Kalifornien i USA och inriktar sig på att bygga om bilar till lyxigare varianter, där fokuset är på högklassiga material och reseupplevelsen.

Transportern Sky Master som nu lanseras är det senaste i raden av lyxiga lanseringar från Lexani Motorcars. Prislappen ligger på hela $ 1 000 000 eller drygt 9 397 076 kronor enligt dagens kurs.

G-77: Sky Master är det mest ambitiösa projektet hittills från Lexani Motors, även om man redan tidigare kommit ut med en rad lyxiga bilar under årens lopp. Lanseringen går även under namnet Executive Transporter, ett namn som ger antydningar om målgruppen för denna lyxtransporter.

Här finns rejält med utrymme för passagerarna med sex specialgjorda stolar i italienskt läder, som har fotstöd, uppvärmning och massagefunktioner inbyggda. Här finns även speciellt utformade bord med glashållare.

Längst framme i kabinen finns en välvd 65¨Ultra HD TV inbyggd, med Bose hemmabiosystem för största möjliga upplevelse.

Naturligtvis finns här även kök, vilorum och ett privat mötesrum. Genom en knapptryckning kan man förvandla detta affärsutrymme till ett vilorum. I affärsutrymmet finns iPads, Mac Mini datorer för videokonferenser och ett säkerhetssystem som integrerats med bilens Control4-system.

Här är en kort presentationsvideo av Transportern:

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *