Liva upp där hemma med ett sexspel

brädspel på nätet

När man varit i ett förhållande ett tag så kan mycket gå på rutin. Det är inte så konstigt, men man måste lära sig identifiera när det blivit så. En sak som kan gå på rutin är vad som händer i sängen. Med hjälp av sett sexspel så kan man få ny inspiration och få hjälp att bryta rutinen.

Om man är i ett förhållande så vet man att visa saker blir rutin. Man faller in i vissa givna banor som gör att vardagen blir lättare och enklare att navigera. På många områden är detta bra. Utan en rutin hade nog många fått lägga betydligt längre tid på simpla saker som frukost eller att göra sig i ordning för jobbet.

På andra områden är rutinen inte lika välkommen. Ett av de områden där man helst vill undvika rutin är när det kommer till det sexuella. I sovrummet så ska rutinen endast vara sömn. De flesta uppskattar när det är mer spontant när det kommer till andra aktiviteter. Det handlar om mer än att jobbet ska bli gjort. Det handlar om att det ska vara roligt och spännande.

Ett sätt uppnå det är att köpa ett sexspel. Det är helt enkelt ett spel som får en att testa nya saker och utmana rutinen i sängen. Enligt Sextas.se så finns det gott om sådana spel, låt oss titta på ett par av dem.

Endast de bästa

Sextas.se har testat ett gäng olika spel och utsett de tre bästa. Det handlar om olika sorters spel som tar fram olika sidor hos er.

sällskapsspel sex

Monogamy

Spelet Monogamy är ett brädspel av klassiskt snitt med ett namn som anspelar på ett välkänt spel som du säkert spelat tidigare. Spelplanen består av ett antal rutor och man ska ta sig runt genom att kasta en tärning. Man flyttar sin spelpjäs och på vissa rutor så får man dra ett kort. Det är där det blir hett. På korten finns instruktioner kring vad du ska göra med den du spelar med.

Det kan variera stort och är ett garanterat sätt att bryta den där rutinen vi pratade om tidigare. Det är utmanande och spännande. Kanske lär du känna din partner på ett nytt sätt? Sextas.se rekommenderar det här spelet då reglerna är enkla och tydliga. Det är med andra ord lätt att sätta sig in i och man förstår vad det går ut på snabbt.

De skriver även i sin recension att man kan spela det både på dejten och om man är i ett förhållande och att det eggar fantasin. Det gör det till ett riktigt fint sätt att hålla flamman vid liv. Det enda negativa de har att säga om spelet är att det är lite svårt med ett brädspel i sängen. Det kan man ju onekligen se framför sig, att pjäser glider av och hamnar på fel plats. Men det kanske inte tvunget måste spelas i sängen?

De påpekar även att korten snabbt tog slut. Med det i bakhuvudet kanske det passar bättre för förspelet än själva akten.

50 days of play

Det är inga höga odds på att ni ska lista ut vilken bokserie som sen blev film detta spel är baserat på. Detta spel handlar om att dominera och underkasta sig varandra. Detta spel har inslag av BDSM och det är alltså inte för den som föredrar att ta det lugnt i sänghalmen. Man ska helst gilla rollspel och att experimentera för att verkligen uppskatta det här spelet.

Sextas.se uppskattar det här spelet då det är lätt att ta med sig men påpekar att man kan behöva viss utrustning som inte är inkluderad i spelförpackningen. Man spelar med tärning och det utfall man får på tärningen guidar en till vilket kuvert man får öppna. Det är olika aktiviteter i olika kuvert och det går att spela på olika nivåer.

Gillar man maktspel är detta nåt för er. Om man inte gillar att dominera eller underkasta sig någon annan så är detta inte spelet för er. Då kanske man tycker nästa spel är roligare.

Sinful erotiska tärningar

Detta är klassiska tärningar där prickarna som indikerar vilken siffra man får är utbytta mot kroppsdelar, tid och vad man ska göra med kroppsdelen. Det är något som passar de flesta. Men som Sextas.se påpekar så är det bara sex kroppsdelar med i spelet då en tärning inte har fler sidor än så. I alla fall inte dessa tärningar.

Detta är ett spel som ska spelas som en del av ert förspel. När ni kommit igång med hjälp av spelet så har ni säkert inget problem med att låta fantasin ta över. 

Sammanfattning

Med dessa olika spel så kan man se till att den där vardagslunken, rutinen alltså, bryts. Det är ett effektivt sätt att komma igång och göra någonting nytt.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *