Live betting – upptäck fartfyllda odds i realtid

live betting

För den som är ute efter en riktigt härlig spelupplevelse bland oddsens värld finns det inte mycket som slår live betting. Det blir en helt annan upplevelse när du får odds som är i ständig förändring och hamnar närmare spänningen än någonsin tidigare. Då kommer du att kunna njuta av en spelstund som ger dig det där lilla extra vad gäller action och dramatik. Upptäck själv odds live och allt som det innebär.

Live betting kräver snabba beslut

Kanske har du tidigare testat att ta hjälp av speltips inför match när du ska oddsa. Det finns vissa som har grupper i Telegram och WhatsApp där de delar med sig av sina tips under pågående match också. Men främst är live betting till för de spelare som själva har hög kunskap och tycker om att fatta snabba beslut i sin betting.

Målet med live betting är givetvis att försöka spela när oddsen är som högst. Det är givetvis enklare sagt än gjort men samtidigt innebär det att det gäller fatta snabba beslut. En avgörande händelse i matchen kan få oddsen att ändras radikalt. Både till din fördel och till din nackdel.

Använd en bonus för live odds

Vad gäller bonusar för betting brukar spelbolagen generellt tillåta att du använder dig av dessa för live betting också. En oddsbonus innebär också att du får ut mer av din upplevelse och på så sätt kan lägga ännu fler odds med din ökade spelkassa. Samtidigt innebär det också att du minskar risken.

En bonus går ofta snabbare att omsätta på live betting eftersom du kan lägga flera bets på en och samma match. Men givetvis ska du fortsätta spela ansvarsfullt och det höga tempot kan också vara förenat med högre risker. Det går dock inte att komma ifrån att live betting också är mer spännande enligt många punters.

Unika marknader väntar för den som oddsar live

live betting

Dels brukar oddsen vara högre när det gäller live betting. Om ett lag är klar favorit i en match men har svårt att få hål på motståndaren kommer oddsen på favoriten att vara betydligt högre halvvägs in i matchen jämfört med hur det låg till inför matchstart. Detsamma om en solklar favorit i matchen hamnar i tidigt underläge men du tror att de kommer att vända. Då kommer du att få mycket bättre odds än tidigare.

Dessutom innebär live betting flera unika marknader som inte är tillgängliga inför matchstart. Det kan till exempel handla om att du oddsar på nästa spelare att göra mål i en fotbollsmatch, vem som tar nästa utvisning i en hockeymatch eller vilken spelare som bryter serve nästa gång i en tennismatch. Det finns hundratals marknader för den som oddsar live och därmed är möjligheterna oerhört bra.

Live stream gör live betting komplett

Allt fler spelbolag – framförallt de tyngre aktörerna – erbjuder idag livestreamad sport till sina spelare. Det innebär att du idag kan spara många tusenlappar genom att titta på sport hos spelbolagen istället för genom dyra abonnemang. Så länge du har ett positivt spelsaldo, alternativt ett lagt bet det senaste dygnet, har du också möjlighet att kunna titta på livestreamad sport.

Det är inga dåliga rättigheter vissa spelsidor sitter inne på heller. NBA, Grand Slam-turneringar i tennis och mycket mer finns att ta del av helt gratis. Det blir betydligt enklare för dig som oddsar live att kunna titta på matchen samtidigt som du placerar dina bets. Då kommer du lättare kunna ta in vad som händer härnäst och på så sätt få en riktigt härlig spelstund. Upptäck själv glädjen som det innebär för din betting live.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *