Livsstilsmärket Ettore Bugatti växlar upp

Bugatti har traditionellt sett varit mest känt för sina lyxbilar. Under senare år har Bugatti även blivit att räkna med även som livsstilsmärke både genom lanseringar av egna klädkollektioner och strategiska samarbeten.

Att lyx och stilkänsla går hand i hand är ingen självklarhet, vilket många andra kända bilmärken bevisat genom sina klädkollektioner genom åren. Bugatti har dock lyckats utmärkt i sina ambitioner och kan återigen uppvisa en höst- och vinterkollektion som ger mervärde åt märket och skapar en drömvärld som endast Ralph Lauren klarar av.

De som tvekar behöver bara ta en närmare titt på de senaste kollektionerna. Klädkollektionerna kan delas in i tre huvudgrupper. Först och främst är det EB Ettore Bugatti som står för den formella stilen med exklusiva kostymer samt accessoarer. Till linjen Bugatti Performance hör en mer avslappnad och ledig stil som lämpar sig till utomhusaktiviteter.

En relativt ny kollektion är Bugatti Legends, som är en kollektion exklusivt utformad för ägare av Bugattis lyxiga bilar. För att få tillgång till denna kollektion behöver man alltså vara ägare till någon av Bugattis bilar.

Utöver detta har Bugatti även samarbeten med lyxklockmärket Parmigiani Fleurier, som tagit fram en klockmodell som inspirerats av maskineriet i Bugattis bilar. Det andra samarbetet har Bugatti med tillverkaren av lyxpennor Montegrappa. En hel kollektion med inspiration hämtad från Bugattis olika bilmodeller har tagits fram för ändamålet.

Nedan är höst- och vinterkollektionen 2015 från EB Ettore Bugatti:

ettore bugatti 7

ettore bugatti 5

ettore bugatti 8

ettore bugatti 4

ettore bugatti 3

ettore bugatti 6

ettore bugatti 2

Bugatti Legends, exklusivt för ägare av Buggattis bilar:

bugatti legends

bugatti legends 2

bugatti legends 7

Samarbetet med Parmigiani Fleurier har resulterat i några klockor med inspiration hämtad från Bugattis bilar:

bugatti klocka

bugatti klocka 2

bugatti klocka 4

bugatti klocka 3

Montegrappa har tagit fram en hel kollektion av pennor med inspiration hämtad från Bugattis olika bilmodeller. Här är ett par av modellerna:

bugatti penna

bugatti penna 4

bugatti penna 2

bugatti penna 5

Till sist lite inspiration från EB Ettore Buggattis snygga höst- och vinterkollektion från ifjol:

bugatti 13

bugatti 15

bugatti 14

bugatti 4

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *