Lundgrens lanserar tobaksfri portionssnus – tre nya smaker inspirerade av svensk natur

lundgrens nya vita påsar 2022

Lundgrens har med sina olika varianter inspirerade av svenska landskap, matkultur och dofter blivit ett av de snabbast växande snusvarumärkena i Sverige. Nu lanserar man sin första vita och tobaksfria portionssnus. Här märks tre olika spännande smaker av svensk natur.

Lundgrens har sedan länge tagit snusare på en sinnenas resa genom Sverige och lanserat flera spännande smaker varje år. Det är alltid intressant att ta del av de smaker och dofter inspirerat av olika landskap, seder och platser i vårt långa land.

Nu kommer en intressant nyhet även för de med förkärlek till den vita portionen. Lundgrens ger sig nämligen in i segmentet med tobaksfritt snus och lanserar nya vita portioner för de som älskar det rustika i traditionellt snus men vill prova på något friskt och moget utan tobak.

Tre naturnära smaker

Lundgrens vita portioner är stora och välfyllda med tre olika smaker inspirerade av svensk natur: Dunge, Äng och Rimfrost.

  • Lundgrens Äng för tankarna till långa, soliga sommardagar med lätta smaknoter av ängsbär.
  • Lundgrens Dunge inspirerats av sval, svensk skog och sensommar med friska toner avskogsbär.
  • Lundgrens Rimfrost är ett djupt andetag av kylig luft med sin friska smak av trädgårdsmynta och eukalyptus, vilket ger en jordnära och annorlunda mintsmak.

Vårt mål är ständigt att hitta essensen av svensk natur och smak – oavsett om vi tolkar en region eller naturen. Med Dunge, Äng och Rimfrost har vi skapat ett tobaksfritt sätt att avnjuta naturnära smaker vi alla känner igen från svensk sommar och tidig höst. Varje produkt från Lundgrens är en hyllning till i Sverige, bland tidigare produkter finns bland annat de populära snus-smakerna Skåne, Norrland, Fjällen och Västkusten, säger Martine Jaeger, Varumärkesansvarig, Lundgrens.

De nya tobaksfria smakerna från Lundgrens finns nu tillgängliga i samma prisklass som Lundgrens tidigare produkter.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *