Lyxhotellet Four Seasons Beverly Wilshire lanserar ett Pretty Woman-paket

four season pretty woman paket

Många kommer ihåg filmen Pretty Woman från 1990 för den vackra titelmusiken It Must Have Been Love av Roxette, men också för den osannolika kärlekshistorien mellan affärsmannen Edward Lewis (Richard Gere) och den prostituerade Vivan Ward (Julia Roberts). I filmen utspelar sig stora delar av handlingen i och runt Four Seasons Hotell Beverly Wilshere i Beverly Hills. Nu är det faktiskt möjligt att återuppleva denna sagolika miljö när hotellet i fråga lanserar ett Pretty Woman-paket.

Detta weekendpaket för två personer ger gästerna möjligheten att återuppleva nyckelscenerna från filmen, där du blir stjärnan i din egen kärlekshistoria.

four season pretty woman paket

I paketet ingår övernattning i den svit som filmen utspelade sig i, nämligen i presidentsviten hos hotellet. Naturligtvis ingår även ett shoppingäventyr med personlig konsultation vid lyxbutiker som Valentino och Harry Winston vid ikoniska Rodeo Drive, som är beläget i närheten av hotellet. Här är budgeten $50.000 vid var och en av butikerna.

pretty woman Beverly Hills
four season pretty woman Beverly Hills
Inifrån butiken vid Harry Winston Beverly Hills.

Turen fortsätter i en Rolls-Royce till parkerna vid Greystone Mansion, där man serveras en måltid som inspirerats av en av picknick-scenerna i filmen.

pretty woman Rolls-Royce

Slutligen ingår även professionell styling i sviten innan man tar färjan antingen till LA Opera eller till Wallis Annenberg Center for the Performing Arts.

Pretty Woman-paketet eller The Feeling Pretty package som det officiellt heter kommer att lanseras från och med 1:a januari 2020. Vad går kalaset lös på kanske ni undrar? Det kan tänkas att ni behöver ha samma privatekonomi som den fiktiva karaktären Edward Lewis om ni vill ta del av upplevelsen eftersom den går lös på hela $300.000, vilket är drygt 2,8 miljoner kronor enligt dagens kurs.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *