Så ska Match hjälpa singlar i tv-soffan med hjälp av Bachelor & Bachelorette

dejtingtips online

Match, en av de ledande dejtingsajterna för svenska singlar, presenterar idag att de likt föregående år är huvudsponsor till årets upplaga av Bachelor och Bachelorette Sverige. Med sin stora dejtingexpertis kommer Match under hösten att föra samman det populära dejtingprogrammen med tittarnas egna relationer och dejtingliv.  

Nu presenterar Match sitt huvudsponsorskap till Bachelor och Bachelorette Sverige 2022, som är en fortsättning på tidigare års sponsorskap. I Bachelor och Bachelorette får tittarna följa med på en spännande resa till vackra semesterparadiset Grekland där svenska singlar är på jakt efter den stora kärleken. 

Vi är väldigt glada att även i år vara huvudsponsor till Bachelor & Bachelorette Sverige. Programmet engagerar verkligen svenskarna och vi ser fram emot en spännande höst i kärlekens tecken med allt vad det innebär, säger Emélie Fauque, Senior Marketing Manager Europe på Match.

Även om programmet delvis skiljer sig från hur dejting ser ut i verkligheten, uppstår situationer, dilemman och romantik som många av oss kan relatera till i vårt eget dejtingliv. 

dejtingtips på nätet

Med sin expertis på dejting och relationer kommer Match med hjälp av sin dejtingexpert, Jacqueline Joo, bevaka ämnen kring relationer och dejting som uppkommer under programmets gång och bidra med tips, råd och analyser för att hjälpa svenskar navigera i kärleksdjungeln. På så sätt kan tittarna ta hem dejtingprogrammet till sin vardag. 

Det ska bli otroligt roligt att se vad årets Bachelor och Bachelorette bjuder på. Det är tufft att dejta och mycket som ska till för att alla bitar ska falla på plats. Men det kvittar om du dejtar i tv eller på hemmaplan, målet är ju detsamma; att träffa den stora kärleken. Och oavsett tillvägagångssätt hamnar du som dejtande singel ofta i socialt utmanade situationer. Jag kommer att bidra med tips och råd för att hjälpa singlarna navigera igenom dessa och se till att öka deras chanser att hitta sin ’den rätta’, säger Jacqueline Joo, Match dejtingexpert.

Årets bachelors som kommer söka efter kärleken är Christoffer Levi och Sia Hatami och årets bachelorette är Olivia Birgersson. Bachelor Sverige har premiär måndagen den 5 september och sänds måndag till torsdag kl. 19 på Sjuan och TV4 Play. Bachelorette tar vid direkt efter årets Bachelorsäsong.

Läs mer: Ny röstfunktion för mer interaktiv online dejting

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *