Möt våren i ny look

möt våren i ny look

Våren väntar runt hörnet och med den även massor av härliga saker att se fram emot. En lång och på många sätt tuff senaste tid kan alltid sätta sina spår i många av oss men så fort som solens strålar möter oss så laddas vi alla upp med härlig energi.

Alla har vi olika sätt att möta våren på. Många gillar att ta långa och mysiga promenader antingen själv, med sin familj eller kanske till och med ihop med en ny förälskelse nu när vårkänslorna också finns i luften. Att sitta på ett trevligt utomhuscafé med tryggt avstånd till andra människor medan vi sippar på en god espresso samtidigt som vi även låter solens strålar värma våra ansikten är också något som hör våren till.

Ja allt detta och mängder av andra saker är vad våren handlar om för många människor. Att som gentleman möta våren med en helt ny look är också något som verkligen boostar välbefinnandet. En helt ny look behöver heller inte kosta skjortan (om man inte vill det) då en bra rabatt gör att din plånbok inte får ett stort hål i sig efter en rolig shoppingrunda på nätet.

Välj den look som du känner dig bekväm med

Vilken look man ska välja handlar som alltid om vilken stil och vilket mode som man föredrar. För många så handlar våren om snygga vita sneakers i kombination med andra ljusare och lättare plagg.

Ett par snygga beigea chinos, sneakers och en vit t-shirt eller ljus skjorta och du har vårens look klar. Att sedan kunna alternera mellan ett par olika byxor som chinos och jeans i ljusare tvätt tillsammans med ett urval av olika t-shirts ihop med en riktigt schysst vårjacka, ja då är du också helt redo att möta våren med allt vad den innebär.

En snygg kortärmad pikéskjorta i en härlig pastellfärg är ett annat plagg som borde vara ett absolut måste i varje mans vårgarderob. En accessoar som funkar oavsett årstid men som är ett absolut måste på både våren och sommar är såklart också ett par riktigt läckra solbrillor.

Finns det någon accessoar som det verkligen finns massor att välja mellan så är det just solglasögon. Ett par snygga Raybans i modell Wayfarer eller Clubmaster är modeller som aldrig går ur tiden utan som fortsätter att vara lika stekheta år ut och år in.

Har man inte plånboken för att köpa ett välkänt varumärke för solglasögonen så finns liknande modeller numera även hos andra mindre kända varumärken till ett betydligt billigare pris. Att du trivs i den outfit som du väljer kommer som sagt alltid att vara viktigast och är också något som kommer få dig att sticka ut från mängden.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *