Muggar med tryck – den perfekta reklamen

muggar med tryck

Att göra reklam för företaget med profilprodukter är väldigt vanligt. Och vilken produkt du väljer avgör utfallet av reklamen. Genom att välja muggar med tryck säkerställer du att reklamen når ut till så många personer som möjligt. 

I artikeln nedan listar vi tillfällen när muggar med tryck är ett perfekt tillskott som i längden kan ge fler kunder och nöjdare anställda.

Muggar med tryck på arbetsplatsen

Genom att placera muggar med tryck i fikarummet gör du automatiskt reklam för företaget. Samt att känslan av “vi” på företaget stärks när du använder dig av profilprodukter på arbetsplatsen. Det är inte bara muggar som bör ha företagets logga utan även pennor, USB-minnen och annat som används dagligen på arbetsplatsen. 

Alla kunder som kommer på besök till arbetsplatsen erbjuds automatiskt en kopp kaffe eller en kopp te så snart de satt sig ner. Och en mugg med företagets logga framhäver företaget utan att kunden faktiskt märker det. Dessutom kan du placera en skål med karameller eller kolor i väntrummet, självklart med företagets logga tryckt på omslagspappret. 

Muggar att ta hem

Du kan även erbjuda kunder en mugg eller två att ta med hem för privat bruk. På så sätt sprider du reklamen vidare utanför arbetsplatsen utan att egentligen behöva anstränga dig. Muggar med tryck är ett enkelt sätt att framhäva företaget utan att vara aggressiv i reklamen. 

Konferenser eller möten på arbetsplatsen

I många fall inträffar även konferenser på arbetsplatsen och ofta då med andra företag du samarbetar med. Genom att använda muggar med företagets logga gör du omedvetet reklam för företaget som kan resultera i fler och större arbeten. Som självklart genererar en större vinst för företaget.

Olika event

När det är dags för mässa eller liknande är det förväntat att potentiella kunder ska få en gåva. Och även för detta passar muggar med tryck helt perfekt. De allra flesta företag satsar på små saker som pennor och liknande. Men en mugg med företagets logga syns bättre och används dagligen av kaffe- och tedrickare. 

Självklart kan du alltid komplettera med pennor, nyckelband och liknande men i gåvan bör det ingå en större sak. Och i detta fall passar en mugg med tryck som handen i handsken.

Vid större event eller mässor bör personalen ha speciella kläder med företagets logga. Detta så att de är enkla att känna igen för potentiella kunder men även för att skapa en känsla av “vi” i teamet på plats.

Ett team som jobbar bra ihop genererar fler och större arbeten för företaget. Och genom att bära en uniform med företagets logga hjälper du personalen att skapa en bra teamkänsla. 

Inför olika högtider

I Sverige fullkomligen älskar folket användningsbara profilprodukter. Enligt undersökningar tar svenskar gärna emot fler profilprodukter de har användning för i vardagen. Och vad är mer användningsbart än en mugg? Alla som dricker kaffe på morgonen vet med sig att det krävs en rejäl mugg samt att den gärna får vara stor. 

Dessutom är det lätt att sätta ihop en gåva inför jul eller påsk med hjälp av en mugg med tryck. Muggen kan fyllas med julgodis eller påskgodis med företagets logga och delas ut till personal, existerande kunder, samarbetspartners och även potentiella kunder. Du behöver inte krångla till det för att göra reklam för företaget. Och inte heller behöver det vara speciellt dyrt. 

Skapa en plan över årets arrangemang

Genom att skapa en årsplan för hur profilprodukter bör användas under hela året kan du beställa in en större mängd på samma gång och spara på transportkostnader. Samt att du då alltid har tillgång till produkter på arbetsplatsen. 

För visst behövs det alltid nya pennor, anteckningsblock och mycket mer för att allt ska fungera smidigt på arbetsplatsen. Och genom att ha ett välfyllt förråd ser du till att personalen alltid har tillgång till material som behövs dagligen på arbetsplatsen. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *