Några tips för en lyckad första dejt

tips för en lyckad första dejt

När vintern sakta men säkert börjar släppa sitt grepp så är det många som blir sugna på att dejta. Om du känner att det är dags att lägga undan vinterjackan och gå ut på några dejter så finns det några saker som du bör tänka på för att försäkra dig om att den blir så lyckad som möjligt. 

Att dejta kan vara fantastiskt eller inte särskilt roligt alls. Mycket av detta har att göra med vad man väljer att göra och vilken inställning man går in med från början. Självklart så klickar man inte alltid med personen som man träffar, men det är ändå ett tillfälle att vara social och skapa en kontakt med någon som man annars inte hade haft möjlighet att möta. Med det sagt så kommer vi dela med oss av några bra tips att ta med dig på en första dejt.

Se till att gå in med ett öppet sinne 

Det här är det viktigaste när du ska gå på dejt. Se till att du går in med ett öppet sinne och inte enbart med romantiska mål. En lyckad dejt handlar om trevliga samtal och en trevlig tid som ni spenderar tillsammans. Att ni lyckas mötas och samtala om intressanta saker är det viktigaste för att dejten ska flyta på och bli lyckad.

Bara för att du inte känner någon romantisk dragning till personen som du träffar betyder inte det att ni inte kan bli goda vänner. Att bli intresserad av någon händer inte på bara några timmar, så se till att du är öppen för vad upplevelsen blir.

Om du har träffat din dejt online 

Idag så är det många som väljer att använda sig av datingappar eller hemsidor för att hitta kärleken. Det finns idag en lång rad olika hemsidor och appar såsom exempelvis IX och tinder, men oavsett vad du använder dig av för plattform så finns det några saker som är väl värda att ha i åtanke inför den första dejten om ni först träffades online. 

Den första av dessa är att inte prata om för mycket via text innan ni ses. Om ni gör det så är det lätt hänt att ni inte har så mycket att prata om när ni väl träffas. Se också till att inte låta det ta för lång tid från att ni matchar till att ni ses, eftersom det då är lätt hänt att det rinner ut i sanden. 

Gör något intressant

Det är vanligt att man bara ses på en fika eller en middag. Men varför inte kombinera detta med en rolig aktivitet? På så sätt så är ni inte pressade till att prata med varandra hela tiden, samtidigt som att man sedan kan varva ner med en bit mat eller en kaffe efteråt. Minigolf och bowling är populärt, och kan vara ett roligt sätt att bryta isen i en lite mer avslappnad miljö.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *