Nanoleaf lanserar Limited Edition Ultra Black Shapes till sitt 10-årsjubileum

nanoleaf ljus

Nanoleaf, global branschledare inom smart belysningsinnovation, firar 10 år av revolutionerande sätt att lysa upp vår värld. Företagets 10-årsjubileum – ”Nanoversary” – kommer bjuda på flera evenemang för att visa tacksamhet till Nanoleafs community och kunder för deras stöd under det senaste decenniet.

Firandet inkluderar lanseringen av en begränsad upplaga av Nanoleaf Shapes Ultra Black Triangles Starter Kit (9 paneler), exklusiva varor, särskilda paket med överraskningspresenter till 100 lyckliga kunder runt om i världen, samt en välgörenhets-livestream, giveaways och specialerbjudanden.

10 år av att revolutionera belysningsindustrin

Nanoleaf lanserades i och med två Kickstarter-kampanjer som startade 2012 och fick stöd av tusentals supportrar. Två år senare etablerade det kanadensiska företaget sitt huvudkontor i Toronto, gick in i branschen för smarta hem och introducerade en helt ny kategori av belysning med modulära LED-ljuspaneler.

Panelerna har blivit ett självklart inslag i det smarta hemmet och används av allt från världsberömda gamers och kända teknikexperter, till prisbelönta musiker och artister.

Limited Edition Ultra Black Panels

nanoleaf triangles

Med en 360 graders svart finish erbjuder nya Ultra Black Shapes Triangles en djärv design tillsammans med livlig RGB-belysning, inspirerad av en stor efterfrågan från Nanoleafs community. När de är avstängda är de svarta panelerna ett elegant geometriskt konstverk. Slå på dem för att uppleva tusentals dynamiska ljusscener, som community-favoriterna ”Fireworks” och ”Streaking Notes”, med sina kromatiska animationer förstärkta av den höga kontrasten i den helsvarta designen.

Alla delar är svarta, inklusive monteringsplattor, strömförsörjningsfunktioner och kontroller. Ultra Black Shapes har alla funktioner, såsom Screen Mirror, Rhythm Music Visualizer, Touch, Schedules och Connect+-teknik, som låter dig koppla samman Shapes (trianglar, minitrianglar och hexagoner) och Elements-panelerna.

En dedikerad gemenskap med över 1 miljon användare runt om i världen

För att fira 10 år med ett globalt community som har stöttat företaget från Kickstarter-kampanjen till att idag säljas i över 100 länder, dedikerar Nanoleaf sitt ”Nanoversary” till kunderna. Förutom Ultra Black Panels i begränsad upplaga kommer 100 lyckliga fans över hela världen även att få en speciell presentförpackning med varor skapade exklusivt för jubileumsfirandet.

Att vara här där vi är idag, 10 år efter att ha startat Nanoleaf, är mer än en dröm som går i uppfyllelse. Vi startade Nanoleaf med målet att förändra hur människor upplever och använder belysning i sina hem. Våra produkter har inspirerat till kreativitet och lek på ett sätt som belysning aldrig gjort tidigare. Men det som inspirerar oss mest är vår gemenskap. Vi har de bästa kunderna i världen. De är otroligt passionerade och kreativa och det har varit fantastiskt att se alla sätt de har använt våra produkter på i sina vardagsrum, för gaming, i musikstudior och så mycket mer. Det motiverar oss att fortsätta tänja på gränserna, samt förnya oss under de kommande 10 åren och in i framtiden, säger Gimmy Chu, CEO och medgrundare av Nanoleaf

Global tillgänglighet i detaljhandeln

nanoleaf paket

Den begränsade upplagan av Nanoleaf Shapes Ultra Black Triangles Starter Kit (9 paneler) kostar 219,99€ och ett expansionspaket (3 paneler) 69,99€. ”Nanoversary”-varor (inklusive en Nanoleaf-flaskshaker, hatt, kudde och mer) finns i Mystery Boxes och Swag Boxes från 29 €. Alla produkter är tillgängliga på go.nanoleaf.me/nanoversary.eu från och med den 14 juli 2022.

Födelsedagskampanjer

För detta unika tillfälle kommer Nanoleaf att ha mycket speciella kampanjer på Nanoleafs webbshop mellan den 14 – 24 juli. Få 25 % rabatt på alla Nanoleaf-startkits och skapa dessutom speciella paket med 50 % rabatt på alla expansionspaket (upp till 3) för varje köpt startkit över 200€. 

Läs mer: Bästa nya spel 2022

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *