Narcyss – lyxig hudvård som tillverkas i små kvantiteter

narcyss hudvård

Narcyss är ett wellnessvarumärke för den moderna mannen med målsättningen att inkluderande, ambitiöst och inspirerande. Enligt filosofin ”A Life Well Lived” skapar märket lyxiga hudvårdsprodukter som tillverkas i små kvantiteter för att säkerställa kvaliteten.

Narcyss skapades av Gustaf Törling 2021 och genom hans erfarenhet som Creative Director inom mode- och skönhetsbranschen har han lyckats ta fram en skara förstklassiga hudvårdsprodukter. Narcyss hudvårdskollektion ”Regime No1” är framtagen i deras boutique-laboratorium i Paris och tillverkad i Lille.

Gustaf Törling
Gustaf Törling

Utbudet hos Narcyss

Med en blandning av adaptogener som aktiva ingredienser har Narcyss skapat en omfattande hudvårdsserie som fokuserar på att skydda och reparera huden. I utbudet finns bland annat rengöring, serum, fuktkräm, ögonkräm och en nattmask.

L’Eau Brut Facial Cleanser

narcyss ansiktstvätt

Detta är en rengöringsgel som drivs av en komplex blandning av energigivande adaptogener; Geranium Leaf och Schisanwdra. Denna veganska formula är fri från tvål och sulfat, vilket gör att L’eau Brut kan rengöra alla hudtyper på djupet genom att avlägsna smuts och uppbyggnad som uppstått under hela dagen.

Den rengör utan att ta bort de goda sakerna, vilket gör att huden kan andas samtidigt som den lämnar din bästa tillgång renad, lugn och lugnad.
Börja din REGIME NO1 med denna kraftfulla rengöring.

Suede L’Éclat Hydra Protecting Moisturiser

Suede L'Éclat lyxig dagkräm

Suede L’Éclat är en lyxig dagkräm med en formula som kombinerar Ashwagandha och Rhodiola Rosae med ett hyaluronsyrakomplex, vars syfte är att lindra tecken på uttorkning, trötthet och hudskador tack vare dess antioxidativa verkan. Deras Hydra Protecting-formula har skapats med målet att skydda dig från yttre angrepp, stress och föroreningar.

Beach Grass Renewing Night Mask

beach grass leave on mask

En rik, komplex leave-on-mask för natten som är formulerad med en avancerad blandning av adaptogener med Schisandra som aktiv ingrediens. Skapad för att hjälpa dig att förnya, återställa och vitalisera dig själv efter en hård dags natt. Denna unika formula syftar till att behandla och lugna huden för en uppfräschad look varje morgon. Används bäst som det sista steget i REGIME NO1.

Acid House Retouching Serum

acid house serum

Detta innovativa serum är en unik blandning av växtbaserade Tri-Hy-aluronanmolekyler och basilika och ger ett perfekt resultat genom att skapa en retuscherande effekt på din hud genom antiinflammatoriska egenskaper. Acid House Serum rekommenderas att användas dagligen och har skapats för att ge din hud en boost genom att förebygga uttorkning och samtidigt skydda mot yttre angrepp.

Detta Smoothing Serum är ett kraftfullt dagligt skönhetselixir och fungerar i synergi med resten av NARCYSS REGIME No1.

The Eye Cream

En rik och krämig ögonkräm med aktiva adaptogena ingredienser som Reishi-svampen, känd för sin verkan mot fria radikaler. Ögonkrämen använder sina aktiva ingredienser speciellt utvalda för att ge en komplett vårdregim för ögonområdet, med fokus på att avlägsna mörka ringar, svullnader och rynkor.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *