Campari firar krogens återkomst med välgörenhet under Negroni Week

campari negroni week September 2021

För nionde året i rad bjuder Campari in till ett internationellt välgörenhetsinitiativ. För att fira både krogkulturen och den nu mer än 100 år gamla cocktailen Negroni – en klassisk blandning av Campari, gin och vermouth – samlar barer, restauranger och återförsäljare in pengar till olika välgörande ändamål.

Insamlingarna av donationerna sker på barer, restauranger och hos återförsäljare runtom i landet. Negroni Week har anordnats åtta gånger tidigare och samlat in hela 30 miljoner kronor.

Camparis röda hjärta slår för passion och är omöjlig att ignorera. Förkroppsligandet av detta är de bartenders som är mästare i kreativitet och konstnärlighet. Under Negroni Week samarbetar Campari med sju av världens bästa bartenders för att skapa unika Negronis med en twist. Dessa kommer förhoppningsvis i sin tur att inspirera andra bartenders att skapa sina egna cocktails.

negroni week 2021

För mer information om vad som händer under Negroni Week 2021 och vilka barer som deltar besök negroniweek.com.

Så blandar du en perfekt Negroni

bästa recept på negroni

I det officiella Negronireceptet i IBA:s (International Bartender Association) officiella dryckeslista är Campari det första märket som har utsetts till ingrediens, vilket verkligen gör det till varje Negronis röda hjärta.

Den ikoniska cocktailen har för sjunde året i rad listats som tvåa bland bästsäljande klassiska cocktails i världen enligt Drinks International.

Ingredienser:

  • 2 cl Campari
  • 2 cl vermouth
  • 2 cl gin

Instruktioner:

  1. Häll alla ingredienser direkt i ett low tumbler-glas fyllt med is
  2. Rör försiktigt
  3. Garnera med en apelsinskiva
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *