Nils van der Poel anlitas som miljardärskonsult hos Svenska Spel

Nils van der poel miljardärskonsult eurojackpott


Nu när Eurojackpot har blivit det första spelet i Sverige med en miljardvinst i potten, anlitas den flerfaldiga OS-guldmedaljören och världsrekordhållaren Nils van der Poel som Miljardärskonsult. Uppdraget innebär att coacha vinnare och väcka tanken, ambitionen och motivationen hos svenska folket att nå sina miljardärsdrömmar. Samtidigt förbereds ett nytt kapitel i hans omtalade dagbok.

När Eurojackpot i mars blev ett miljardspel ställde Svenska Spel genom undersökningsföretaget NEPA frågan till allmänheten huruvida en nybliven miljardär behövt coachning, just som miljardär. Nio av tio svenskar tyckte det var en utmärkt idé. 

Hjälper nyblivna miljardärer

nils van der poel miljardärskonsult

Det ska bli kul att fortsätta samarbeta med Svenska Spel. Och vilket drömuppdrag sen att få hjälpa en potentiell miljardär att besvara frågan ”Vilken miljardär skulle jag vara?”. Har jag tur är det någon som vill åka skridskor väldigt snabbt. Men oavsett är jag övertygad om att allt jag lärt mig och vad som gjorde att jag lyckats så bra inom idrotten kan hjälpa alla som vill uppnå något fantastiskt, säger Nils van der Poel

Svenska Spel kontaktar alla högvinnare och bistår med sådan rådgivning att vinsten hamnar tryggt och säkert hos vinnarna. Men nu när vinnare inte bara kan kalla sig miljonärer utan även miljardärer behövs en Miljardärskonsult. 

Nils är den perfekta Miljardärskonsulten. Att vinna en miljon är en sak, det förändrar mycket. Men att vinna en miljard är däremot en livshändelse som i grunden skakar om hela ens tillvaro. Nu när en miljardvinst kan hamna i Sverige stärker vi upp med Nils van der Poel. Vi tycker Nils är bäst i världen på att inspirera till att bryta barriärer, drömma stort och våga vara annorlunda, säger Daniel Arnkvist vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur. 

Skriver ny dagbok

nils van der poel svenska spel

När Nils efter OS publicerade sin tidigare hemliga träningsdagbok fick hela världen ta del av framgångsreceptet som ledde fram till hans enorma succé. Nu när erfarenheterna från idrottskarriären används i rollen som Miljardärskonsult finns möjligheten att jobba vidare med dagboken. 

För mig råkade det bli skridskor. Jag är övertygad att min erfarenhet med att bli bäst i världen och slå rekord blir värdefull även för en entreprenör med en fantastisk affärsidé. Det ska bli spännande att lägga till ett nytt kapitel om det, säger Nils van der Poel.  

En konsultkvart med Nils van der Poel

Den första uppdraget som Miljardärskonsult blir att tillgängliggöra eftertraktad konsultation för att tidsbegränsat och enskilt vägleda, inspirera och väcka tanken till gränslösa ambitioner, drivkrafter och drömmar. 

Jag är övertygad om att den som ser tiden som värdefull och använder den väl kan ta viktiga steg till något stort. Låt oss därför börja med en konsultkvart för att väcka drömmen och kanske till och med att ta de första stegen mot något fantastiskt, avslutar Nils van der Poel. 

Ansökan till en konsultkvart med Nils van der Poel sker på https://www.svenskaspel.se/miljardarskonsulten

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *