Nöjesliv i Stockholm

nöjesliv i stockholm

I Stockholm finns det ett riktigt bra utbud med nöjesliv som passar både gentlemän och andra. Du har många olika barer, pubar, nattklubbar och andra uteställen att välja på. Om du är ute efter fler upplevelser än bara nöjesliv, läs mer om det på Truestory. När det gäller nattklubbar så har Stockholm många att välja på och det finns något för alla, gammal som ung. Sedan så finns det en hel del annat när det gäller nöjesliv. Du kan välja mellan att gå på cocktailbar, dansrestaurang, krogshow, se på livemusik, njuta av god dryck på pub eller skratta gott på en bra stand up. 

Bra nattklubbar i Stockholm

En klassiker i Stockholm är givetvis Café Opera. Detta ställe ligger på Karl XII:s torg och har sedan 1980-talet varit det självklara valet för danssugna människor. Sedan 90-talet har East, på Stureplan varit ett annat hett alternativ så väl som Spy Bar.

Berns är ett annat trevligt ställe, som ligger Berzelii Park, Norrmalm/City. Lokalerna är fantastiska och här går det att äta och dricka gott så väl som att det går att ta en sväng på dansgolvet. 

Slakthuset är ett annat ställe, som ligger just i ett gammalt slakthus på Slakthusgatan. Här finns flera dansgolv samt en stor takterrass på 600 kvm.

Nattliv för mogen publik

Stockholm erbjuder även en hel del för den som tillhör den lite äldre skaran. Ett ställe är Himlen, på Götgatan, som har en fantastisk inglasad skybar som ger en utsikt över hela Stockholm.

För en sofistikerad barkväll så kan du besöka Pelikan på Blekingegatan, Södermalm. God mat och dryck finns även att hitta på Riche, som även har riktigt bra drag ända fram på småtimmarna.

Om du gillar öl, missa då inte att gå till The Big Ben, som ger känslan av att vara på en engelsk pub. Det finns över 50 ölsorter att välja på samt att de har live musik i källaren.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *