Ny exklusiv kollektion från Happy Socks i samarbete med The Rolling Stones

happy socks rolling stones collection

Det svenska strump- och underklädesföretaget Happy Socks har tillsammans med rockbandet The Rolling Stones tagit fram en limiterad kollektion av strumpor för våren 2019, som lanseras idag. Med inspiration hämtad från rockbandets ikoniska ’Lick’-logga blir samarbetet en mix av Happy Socks signifikanta grafiska element och en av de mest kända konstverk i musikhistorien. Resultatet är en kollektion som är färgstark, originell och rolig.

Sedan starten år 1962 har The Rolling Stones utgjort definitionen till vad som gör ett rockband. Genom att konstanta experimentera med sitt kreativa uttryck har bandets medlemmar blivit levande legender; medlemmar i Rock n’ Roll Hall of Fame, innehavare av flertalet försäljningsrekord och ett enormt kulturellt arv. Kollektionen som har tagits fram tillsammans är en hyllning till dem som vågar ”Live Out Loud”.

Det känns fantastiskt att få jobba med ett så legendariskt band som Rolling Stones och deras ikoniska logga. Varje gång jag har sett deras ’Lick’-logga har jag önskat att någon ska släppa lös dess färgglada potential. Nu har vi äntligen gjort det. Det får oss att känna oss som Sock n’ Roll Stars.” Säger Viktor Tell, Grundare och Creative Director på Happy Socks.

Kollektionen går under namnet The Happy Socks x The Rolling Stones och innefattar 6 olika strumpor tillverkade i mjuk, kammad bomull som säljs i separata par och i specialdesignade lådor i 3- eller 6-pack. För att alla generationer ska kunna ”rock their socks” tillverkas 4 modeller i barnstorlekar.

The Happy Socks x The Rolling Stones finns i Happy Socks egna butiker, online på HappySocks.com och hos utvalda återförsäljare.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *