Ny klocka från Sjöö Sandström – Royal Steel Worldtimer LEET

Nu har svenska tillverkarna av exklusiva armbandsur Sjöö Sandström lanserat en Esports klocka. Royal Steel Worldtimer LEET är en klocka som hyllar digitala idrottare och deras djupa passion för esport.

Ett samarbete med legenderna HeatoN och Potti har resulterat i denna unika klocka som levereras med en svart DLC behandlad boett, 24-timmarsbezel och en specialdesignad tavla med ett super luminova-crosshair. Dessutom skapar den med sin tidlösa och eleganta design en perfekt symbol för en sport som är redo att erövra världen.

1337 är gamer-språk för ”elit” och är något som man hos Sjöö Sandström verkligen förstår innebörden av. Själva har de nämligen hört till eliten inom sin bransch de senaste 32 åren. Två helt olika, men liknande världar kombineras till en. Lojalitet, engagemang och kärlek till spelet är kärnvärdena för denna strävan.

Emil ”HeatoN” Christensen och Tommy ”Potti” Ingemarsson är två esports legender som tillsammans har vunnit VM 18 gånger. Hastighet, mental styrka och uthållighet är synonymt med deras spel. I en av världens största och snabbast växande sporter har de uppnått och gjort saker som aldrig gjorts tidigare.

Emil ”HeatoN” Christensen och Tommy ”Potti” Ingemarsson.

Från och med 2018 är Sjöö Sandström officiella tidtagare för den snabbt växande svenska elitserien. Ett partnerskap som även omfattar att leverera exklusiva klockor till ligans mest värdefulla spelare.

Detta automatiska urverk har en boett som är gjord av rostfritt stål i svart färg. Klockan har safirglas med antireflektiv beläggning och är vattentät ner till 100 meter. Den kostar 19.800 kronor och varje exemplar är numrerat.

julklappar för män 2018 exklusiva svenska klockor

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *