Nya restaurangen NÒR tävlar ut stammisbord och stående middagsreservation i ett helt år

restaurang NÓR

Nordic Choice Hotels och deras senaste restaurangsatsning NÒR är ett klassiskt europeiskt brasserie med fokus på högkvalitativa råvaror. Idag öppnar de sin första location i Sverige och detta firas med en unik tävling med ett fett pris. Alla har väl någon gång drömt om att ha ett stammisställe, och här finns nu en genväg till att den drömmen kan bli sann.

Inför lanseringen av det sprillans nya restaurangkonceptet NÒR ville Nordic Choice Hotels ge något extra till städerna där restaurangerna ska öppna. Med ambitionen att bli en central mötesplats och ett givet förstahandsval i städerna skapade man en tävling med en vinst som mättar länge.

restaurang NÓR Jönköping

Tävlingen går under namnet The Table och priset är ett eget bord i restaurangen, en egenkomponerad trerättersmeny och en middag i månaden under ett helt år för dig själv och tre gäster.

Alla drömmer om ett stammishak dit man kan gå med trygga steg och aldrig bli besviken, där personalen kan ditt namn och där du har en standardbeställning. Vår ambition är att NÒR ska bli ett sådant ställe och nu ska ett par personer få chansen att uppfylla den drömmen, säger Fredrik Blomberg, Food & Beverage Director på Nordic Choice Hotels.

Precis som ett stammishak bör serverar NÒR klassiska brasserierätter gjorda på nordiska kvalitetsråvaror. Bland dessa tidlösa klassiker och okomplicerade smak- kombinationer får vinnaren av The Table välja ut sin kompletta trerättersmeny som kommer att serveras på NÒR.

Jönköping först ut

NÒR öppnar idag på Quality Hotel Match i Jönköping idag men kommer även att öppna på Clarion Hotel i Umeå senare i september. Båda städerna kommer att köra tävlingen ”The Table”.

The Table och NÒR har gjort ett stylingsamarbete med den lokala Jönköpingskreatören Katrin Bååth. Den fysiska kreationen kommer också att finnas för utställning i hennes ateljé i helgen.

Tävlingen The Table pågår på NÒRs Instagram @restaurant.nor

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *