Nyheter från Eton sommaren 2018

En skjorta från Eton är en investering för framtiden. Trots att mina skjortor från märket använts nästan dagligen i många års tid är de som nya. Därför är det med stort intresse man följer med varje ny uppdatering som Eton lanserar för de olika säsongerna.

I Etons senaste kollektion för sommaren 2018 har man bland annat inspirerats av Portugals kakelkonst, med mönster i varma blå toner. Känslan i kollektionen är hämtad från Portugal, med ljuset, den traditionella kakeldesignen. Med de romantiskt ljusa pastellfasaderna och Atlanten som inspirationskälla är det här en unik kollektion som verkligen andas sommar.

Med sitt Azulejo-inspirerade mönster är denna en elegant uppdatering till sommargarderoben.

En annan skjortmodell som även den inspirerats av azulejos och det azurblå havet är denna i blommigt mönster.

Denna skjorta är ett elegant tillskott i garderoben och passar till såväl den välklädda som den avslappnade stilen med sitt vackra mönster.

Helt ny för säsongen är en smokingskjorta i jeanstyg.

Den exklusiva känslan och de rika detaljerna gör den till ett stilfullt alternativ till den klassiska smokingskjortan.

Till sommargarderoben hör definitivt en rosa skjorta som komplement till en fräsch och brundbränd hud. Denna skjorta är en uppdaterad version av det klassiska hundtandsmönstret i rosa toner. Denna kan med fördel användas tillsammans med en grå kostym såväl på kontoret som under sommarens festligare tillfällen.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *