Nytt för gentlemannen – Order of Gents

Dagens julklappstid är en ny prenumerationstjänst för män, som enligt grundarna är den första i sitt slag i Sverige. Det handlar om Order of Gents, en box med accessoarer som riktar sig till den moderna gentlemannen.

Genom prenumerationen får man varje månad 3-7 produkter, beroende på vilken plan man valt. I dessa boxar finns bland annat slipsar, flugor, kavajnålar, hängslen och bröstdukar.

Idén till Order of Gents kom när en grupp vänner diskuterade begreppet ”Gentleman” och insåg hur vi alla bör anamma fler av de egenskaper som definierar en gentleman. Idag kan det nämligen verka som den största handling av uppror är att vara en sann gentleman. Samtidigt är det en viktig del av att vara en gentleman att se bra ut, med en klassisk och tidlös stil i sann gentlemannaanda. Detta hoppas man genom dessa utvalda accessoarer kunna bidra med.

Exempel på innehåll från boxen Integrity, en box med 6 olika accessoarer.

Gåvoboxen Kindness innehållande 4-5 accessoarer.

Min egen box för månaden Chivalry, innehållande 7 olika accessoarer. Slipsnål, multiverktyg, näsduk, manschettknappar, kavajnål, slips och armband var det som fanns i boxen denna månad. Boxarna plockas alltså personligt för varje kund och kan därför innehålla produkter i alla möjliga kombinationer.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *