Nytt tillskott i Samsungfamiljen – Galaxy S21 är här!

nya samsung

Det var inte särskilt längesen Samsung lanserade sin nya S21-serie: Samsung Galaxy S21 Ultra, S21 och S21 Plus 5G. Samsung-smartphones med den högsta upplösningen på bilder och videos någonsin, ett batteri som räcker hela dagen, den snabbaste processorn hittills från varumärket och en ny, slående och stilren design.

Samsung Galaxy S21-serien representerar inte bara det senaste, men också det bästa från världens numera största Smartphonetillverkare – Samsung. I Galaxy S21-serien finns det tre olika modeller, alla med sina för- respektive nackdelar. Att välja den dyrare betyder nödvändigtvis inte att du får den bästa för dig, och att välja den billigaste betyder nödvändigtvis inte att du får den sämsta. För att underlätta köpprocessen för dig hjälper vi dig att navigera dig i det senaste tillskottet i Samsungs Smartphonefamilj och hitta den mobil som är bäst för dig och din plånbok.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Samsung har använt sig av begreppet “Ultra” för att beteckna sin största och bästa Smartphone någonsin. Förra året släppte de en liknande ultra-modell, nämligen Samsung Galaxy S20, men denna är betydligt djärvare, bättre och snyggare. Samsung Galaxy S21 Ultra använder en helt ny 108MGP-sensor med hjälp av ett laserstyrt fokussystem, och lägger därmed till ytterligare en 10x optisk sensor. Med Samsung Galaxy S21 Ultra 5G kommer du utan tvekan ta otroligt skarpa bilder! Samtidigt använder mobilen en dynamisk AMOLED-skärm som kan skära ner ljusstyrkan till så lite som 10Hz för att mobilens batteritid ska hålla betydligt längre.

Just nu ligger priset för S21 Ultra 5G på 15 000–16 000 kronor. Med ett bra abonnemang från BästaMobilabonnemanget.se kan du dock hitta några riktigt bra erbjudanden så du slipper betala en så stor klump pengar samtidigt!

Samsung Galaxy S21 Plus

Samsung Galaxy S21 Plus är “mellanbarnet” i Samsungs Galaxy S21-serie. Mycket av telefonens hårdvara påminner om förra årets Galaxy S20 Plus. Denna smartphone kommer dock med en mer modern design och ett något lägre pris, vilket som definitivt gör Samsungs Galaxy 21 Plus till ett prisvärdigt alternativ! 

S21 Plus kamera har i princip inte förändrats något sedan förra årets modell, men du får fortfarande en ultrabred huvudkamera med 12MGP och ett 64MGP zoomobjektiv. Således får du en fantastisk fotograferingsupplevelse med S21 Plus också. Sammantaget är Galaxy S21 Plus utformad för dem som vill ha en ny smartphone med grymma kvaliteter till ett bra pris. Du får såklart inte det bästa av den nya Samsung serien, eftersom S21 Ultra 5G naturligtvis tar denna roll, men du får fortfarande en fantastisk smartphone till ett rimligt pris!

Samsung Galaxy S21

Galaxy S21 är den minsta och därmed även billigaste modellen av de tre Samsung Galaxy S21-mobilerna. Du får en 6,2-tums skärm och i princip samma specifikationer som på Galaxy S21 Plus. Du måste dock offra batteritiden lite, eftersom Galaxy S21 bara har en 4000 mAh-cell. Priset på Galaxy S21 kommer dock göra din plånbok glad! Kameran på S21 ligger på 64 MGP, samma som Plus-modellen. Med hjälp av den skarpa trippelkameran som också återfinns på de andra modellerna kommer du kunna ta fantastiska bilder med din nya Samsung-smartphone.

Samsung Galaxy S21 är det budgetvänliga och minsta “syskonet” i Galaxy S-serien som passar dig som vill ha en bra Smartphone men inte den bästa. I vårt tycke är detta ett perfekt alternativ för dig som inte tidigare haft en Samsung mobil, eller som ännu inte testas Galaxy S-serien. Har du redan haft en modell från S-serien kan det vara att du tycker att denna lilla modell är rätt tråkig.

Är Samsung Galaxy S21-modellerna värda inköp?

Precis som tidigare år har Samsungs Galaxy S-serier kammat hem ett flertal priser precis när de lanserats. De är värd all ros de får, åtminstone enligt oss. De har till och med klarat att utkonkurrera många av Apples modeller. Om du behöver en smartphone som kan allt, och lite mer, ja då är Samsung Galaxy S21-modellerna alla pengar värda. Vilken modell du bestämmer dig för beror såklart helt och hållet på dig och din plånbok. Du behöver till exempel inte den dyraste i serien, Ultra 5G, om du inte gör annat än att surfa på nätet, ta bilder, kolla sociala medier och ringa lite samtal då och då. Då är det bättre att köpa budgetmodellen istället.

Telefoner i Galaxy S-serien har alltid varit och fortsätter förbli några av de bästa mobiltelefonerna för fotografi på marknaden. Således är det ett självklart val för dig som vägrar ta bilder med dålig kvalitet. Ska du bara ta bilder för din egen skull – och inte jobbar som influencer eller liknande, tja då föreslår vi nog en annan Smartphone från Samsung. Samsung har ett flertal bra, äldre modeller med bra kameror som fungerar också. Har du redan en från den äldre Galaxy-serien och överväger att köpa en ny smartphone, då får det nog bli en från S21-serien eftersom du troligtvis redan har rätt höga krav i förväg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *