OMEGA öppnar ny butik på Biblioteksgatan i Stockholm

ny omega butik stockholm 2022

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Den schweiziska lyxklocktillverkaren OMEGA kommer att öppna en ny butik i Stockholm. Butiken ligger på Biblioteksgatan och är varumärkets första officiella butik som öppnas i Sverige och markerar en viktig milstolpe i OMEGA:s pågående engagemang i Norden.

Under ledning av ett team av professionellt utbildade försäljningsexperter kommer butiken att öppna i slutet av 2022, och kommer att erbjuda en elegant och bekväm shoppingupplevelse för kunder och klockafantaster.

Läs mer: Ny Speedmaster från OMEGA 2022

Alla klassiska OMEGA-modeller erbjuds

omega öppnar ny butik i stockholm 2022

Bland de klockor som kommer att erbjudas kommer modeller från märkets Speedmaster-, Seamaster-, De Ville- och Constellation-kollektioner, där ikonisk design och exceptionell precision är utmärkande egenskaper.

OMEGA har alltid åtagit sig att erbjuda den bästa möjliga shoppingupplevelsen. För kunderna i Stockholm kommer den här butiken att representera det bästa av vårt varumärke. Den främjar kompetens och expertis och är det perfekta utrymmet för kunder som ska välja klocka. Det är här din OMEGA-resa börjar och den kommer att göra ett fantastiskt första intryck på alla som går in genom dörren, säger Raynald Aeschlimann, VD och koncernchef för OMEGA.

Ikoniskt klockmärke

Sedan 1848 har OMEGA varit synonymt med kompetens och innovation, tillsammans med en pionjäranda som har lett till berömda erövringar av haven och rymden, samt legendariska associationer med de olympiska spelen och James Bond.

Den nya butiken erbjuder ett anmärkningsvärt och uppslukande sätt att utforska denna historia och upptäcka de klockor, accessoarer och fina smycken som representerar varumärket idag. OMEGA-butiken kommer att öppnas i samarbete med Watches of Switzerland Group.

Läs mer: Breitling öppnar butik i Stockholm

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *