OMEGA Seamaster 300 ”SPECTRE” Limited Edition

I oktober är det världspremiär för den nya James Bond-filmen Spectre. I filmen bär Bond (Daniel Graig) en OMEGA Seamaster 300 ”SPECTRE” Limited Edition klocka. Omega Seamaster har varit James Bonds klocka ända sedan filmen GoldenEye som släpptes år 1995. Med dess marina historia och klassiska stil har klockan kommit att bli synonym med Bonds karaktär.

Klockan görs i en upplaga om 7007 stycken och har ett grå-svart randigt NATO band med ett knäppe graverat med 007 pistol-loggan. Varje klocka är också graverad med en unik serienummer samt SPECTRE filmens logga. OMEGA Seamaster 300 ”SPECTRE” kommer att säljas hos utvalda återförsäljare från och med september.

PicsArt_1441610197516Daniel Craig besöker Omegas fabrik i Villeret i Schweiz och följer med produktionen av den nya Omega Seamaster 300 ”SPECTRE” Limited Edition. Tillsammans med Nick Hayek, VD:n för Swatch Group och Stephen Urquhart, VD:n för Omega, fick Daniel Craig tillfälle att bekanta sig med hur det går till när klockan tillverkas.

PicsArt_1441610278034

Klockan har en dubbelriktad, roterande dykbezel gjord av polerad keramik i kombination med en så kallad LiquidMetal® 12-timmars skala, vilket gör att tiden kan följas överallt i världen. Klockan drivs av Omegas innovativa Master Co-Axial kaliber 8400.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *