Övervakningskameror för hemmet – en trend som ökar

övervakningskameror för hemmet

Det har blivit allt vanligare med övervakningskameror för hemmabruk. Det finns flera orsaker till detta. De kanske främsta orsaken är att tekniken utvecklats och kvalitén på kamerorna därmed förbättrats. Priserna har också kommit ner avsevärt och det gör att det numera går att få riktigt bra utrustning utan att behöva lägga ut alltför mycket pengar. Här tar vi fram några bra alternativ om du söker övervakningskameror för hemmet.

Övervakningskameror skapar trygghet för hemmet, oavsett om det handlar om ett inomhus- eller utomhusområde. Även om du har en arbetsplats du behöver ha uppsikt över är det bra att ha en övervakningskamera. Det är dock inte enbart för att förhindra stölder det är bra med övervakning. De kan också användas för att hålla koll på husdjur medan du är borta eller hålla uppsikt över barnkammaren.

Bästa övervakningskameror på marknaden

Det finns en mängd olika alternativ av övervakningskameror på marknaden. I dagens läge bör du satsa på en trådlös IP kamera eftersom de kan anslutas till ditt WIFI-nätverk och enkelt kan nås via din mobiltelefon eller dator avsett var du än befinner dig.

Prylstaden.se är en av de sajter med det absolut bästa utbudet av övervakningskameror. Om du är ute efter en ny IP kamera rekommenderar vi följande alternativ i deras utbud:

bästa övervakningskameror för hemmet
  • Asgari 1080Pro
    Detta är en 4:e generationens utomhus IP-kamera med mängder av nya och uppgraderade funktioner. Hit hör FullHD sensor, vass optik och live-övervakning i mobilen eller datorn – bara för att nämna några funktioner. Du har även microSD-inspelning direkt i övervakningskameror. En komplett övervakningskamera med de modernaste funktionerna på marknaden.
bästa övervakningskameror för hemmabruk 2021
  • Asgari PTZ-80IR G2
    Här har du en IP-kamera som gör det enkelt att få bred överblick var den ännu finns placerad tack vare det styrbara kamerahuvudet. IP-kameran kan panorera i 355 grader, zooma x4 och luta i 85 grader. Den är anpassad för utomhusbruk och klarar stora temperaturskillnader, vilket gör den perfekt till de svenska vintrarna och somrarna. Den är också helt damm- och vattentät.
  • Asgari 1080POE
    Ytterligare en utmärkt övervakningskamera från Asgari är modellen 1080POE. En kamera som bland annat har stöd för Amazon Alexa. Detta är en 5:e generationens IP-kamera med ett förstärkt chipset med människodetektor.

Satsa på ökad säkerhet hemma

Med den prislapp som IP-kameror har numera finns det få ursäkter att inte skaffa en med bra kvalitet. För en dryg tusenlapp får du en IP-kamera av utmärkt kvalitet som du kan ansluta till din internetuppkoppling, både genom nätverkskabel och trådlöst. Du kan sedan följa med live vad som händer genom surfplattan, mobiltelefonen eller datorn. Det finns också möjlighet välja att få rörelseaktiverade e-post meddelanden till mobilen när rörelse sker. Om du väljer en IP-kamera med rörelsedetektor kan du också automatiskt få bilder skickade till dig när någon misstänkt aktivitet inträffar.

Det är imponerande hur snabbt tekniken utvecklas just nu – det märks inte minst då det gäller övervakningskameror!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *