På Ulfsunda Slott står champagnen i fokus

Genom samarbetet med det svenska champagnehuset, Hatt et Söner med eget show room i vinkällaren, har champagnen en viktig roll på Ulfsunda Slott. Nu utökas verksamheten med ett champagne Spa som är en del av Ulfsunda Treat.

– Här kommer vi erbjuda skönhetsbehandlingar, hudscanning, avkoppling, sparkling beauty kurser och mycket mer. Varje behandling ska vara en upplevelse för både kropp och själ. Självklart ingår alltid ett glas champagne när man bokar våra behandlingar och för den som vill kosta på sig något extra finns även möjlighet att ta ett bad i champagne, säger Lars Carlstrand på Ulfsunda Treat.

Spa och vinkällare delar samma lokal vilket gör det till en bubblande mötesplats för de som vill kombinera champagneprovningar, bubblande gruppaktiviteter och sköna behandlingar.

Förutom SPA erbjuder slottet även ”sparkling dinners” som är en tre-rätters middag där champagne serveras genomgående till alla rätter. På fredagar erbjuder Hatt et Söner, i samarbete med Ulfsunda Slott, en öppen champagneprovning i vinkällaren.

Ulfsunda Slott ingår i Stockholm Meeting Selection som driver 9 hotell, slott och event-lokaler i Stockholmsområdet.

ulfsunda

Ulfsunda Slott.

hatt et sönder ulfsunda

Champagnen Hatt et Söner.

vinkällare ulfsunda slott

Vinkällaren.

rum ulfsunda slott

Bröllopssviten vid Ulfsunda slott.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *