Parfymmärket PALMARIA lanseras i Sverige

palmaria parfym från mallorca nyhet 2018

Det Mallorcanska doftvarumärket PALMARIA lanseras nu i Sverige. Varumärket har skapats med inspiration från Mallorcas dofter och färger; passionen för Medelhavet och öns natur med blommande fruktträd är grunden för varumärkets samtliga parfymer och doftserier.

Signaturdoften Flor de Naranjo – Orange Blossom är uppfriskande och sensuell med subtil doft från solmogna apelsiner och söta doftnoter från öns apelsinblommor.

Produkterna ger en autentisk association till Mallorca och kommer i askar med öns historiska kulturarv införlivad i den moderna förpackningsdesignen och varumärkets distinkta logotyp. Utöver parfym finns traditionell tvål tillverkad med vegetabiliska ingredienser samt rumsdofter i form av doftljus och diffuser med doftstickor.

Inför Sverigelanseringen har PALMARIA valt att samarbeta med EKPR & Kommunikation, en PR-byrå med lång erfarenhet av varumärkesbyggande kommunikation inom segmenten mode, skönhet, inredning, konst och livsstil. VIO Ljusfabrik är agenter för varumärket i Skandinavien.

–  Vi är mycket glada över att PALMARIA valt vår PR-byrå och ser fram emot att introducera parfymmärket på den svenska marknaden, säger Madeleine Ek Brentmar, VD på EKPR & Kommunikation.

Dofterna från det Mallorcanska parfymhuset PALMARIA är unisexdofter och passar alltså både till honom och henne samt finns som Eau de Cologne, Eau de Toilette och i klassiskt eleganta flaskor.

Signaturdoften Flor de Naranjo – Orange Blossom kompletteras med parfymen Terra de Flors vars karaktär domineras av blommiga dofttoner, samt Mar som har en frisk doft av havet komponerad av bergamott, vit mysk och patchouli.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *