Persol höst/vinter 2022 – lanseras med Lucas Bravo och Sophie Cookson

Lucas Bravo för Persol FW 22

Det ikoniska solglasögonmärket Persol har nu lanserat sin höst-och vinterkollektion 2022 av solglasögon och vanliga optiska glasögon.

Lanseringen sker med kampanjen ”Icons. Framed Since 1917”, som presenteras tillsammans med skådespelarna Lucas Bravo (Emily in Paris) och Sophie Cookson (Gypsy, Kingsman). Kampanjen hyllar Persols nära släktskap till filmindustrin genom årtiondena. Persol fick sitt genombrott med skådespelare som Marcello Mastroianni, Paul Newman och Steve McQueen och har alltid haft en särställning bland filmlegenderna. Nu för tiden är det med namn som Ryan Gosling, Leonardo di Caprio och Daniel Craig i rollen som James Bond Persols solglasögon associeras.

Lanseringsvideon är uppbyggd som en pastisch på kända filmgenrer, där Lucas Bravo spelar en regissör som arbetar på sitt manus och samtidigt ser scenerna framför sig. Resultatet är en blandning av ironisk humor och ögongodis, med några fantastiska scener och produktfotografier från Rom som verkligen gör de vackra produkterna rättvisa.

Persol glasögon för män höst/vinter 2022

I filmen bär Lucas Bravo följande modeller

PO3297V

PO3297V

Optiska glasögon med bågar med en retrodesign som har inspirerats av 60-talsfilmen. Fyrkantiga acetatbågar, skalmar på 17 mm och förstklassiga Barberini-glas.

PO3307S

PO3307S

Djärva skalmar och de ikoniska Persol-pilarna definierar dessa bågar som har inspirerats av 60-talets filmer. Skalmarna på 24 mm kombineras med Persols patenterade Meflecto-teknik för bättre flexibilitet.

PO3302S

PO3302S

En ny unisexmodell i pilotstil, inspirerad av 70-talet och racingkulturen. Den här sportiga modellen är lite större än vanligt och finns i två färgpaletter med rika nyanser. Barberini-glasen finns i tre polariserade alternativ – svarta, bruna eller grå med färggradering.

PO1004S

PO1004S

Dessa stora och något fyrkantiga pilotbågar sägs ha inspirerats av musikdokumentärer. Metallskalmarna har integrerade flexibla gångjärn, vilket ger en bekväm passform och skalmspetsar i olika färger.

PO3296V

PO3296V

En mjukt rundad form i Persols optiska sortiment ger en väldigt elegant look. Persols signaturpilar kompletteras med bekväma, flexibla gångjärn, Meflecto på de smala skalmarna och en distinkt näsbrygga med en liten öppning.

PO1002S

PO1002S

Inspirerad av klassiska spionfilmer. Acetatbågar med flexibla gångjärn ger bättre passform och det graverade rombmönstret på näsbryggan ger ett diskret men lyxigt intryck.

Persol för kvinnor höst/vinter 2022

Sophie Cookson bär följande modeller

PO3302S

En unisexmodell i pilotstil inspirerad av 70-talet och racingkulturen. Den här sportiga modellen är lite större än vanligt och finns i två färgpaletter med rika nyanser. Barberini-glasen finns i tre polariserade alternativ – svarta, bruna eller grå med färggradering.

PO3303

PO3303V

En mjukt rektangulär form i det optiska sortimentet. Persols signaturpilar kompletteras med bekväma, flexibla gångjärn, Meflecto på de smala skalmarna och en distinkt näsbrygga med en liten öppning.

PO3301V

PO3301V

Den här acetatmodellen är lätt att bära och sticker ut med sina tjocka bågar och djärva detaljer.

PO1003S

PO1003S

Stora pilotbågar med rockkänsla. Metallskalmarna har integrerade flexibla gångjärn, vilket ger en bekväm passform. Skalmspetsar i olika färger är pricken över i.

PO1002S

PO1002S

Inspirerad av klassiska spionfilmer. Acetatbågar med flexibla gångjärn ger bättre passform och det graverade rombmönstret på näsbryggan ger ett diskret men lyxigt intryck.

Var hittar jag Persol online?

Persol hittar du bland annat hos CareOfCarl, Amazon.se, Magasin.se, Synsam och Synoptik.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *