Positano(Yes) tar svenskarna till Amalfikusten med Aperotivokasse och cocktailskola

Amalfi Positano matkasse

NK:s egen italienska ambassad Positano(Yes) drar sitt strå till stacken för att rädda strandsatta stockholmare i sommar. Det blir direktleverans av italienska smaker till lägenheter, stugor, slott och tält.

Dessutom bjuds det på livestreamade cocktailkurser så att alla kan svänga ihop en Godfather, Disaronno Sour och Disaronno Mule.

Aperitivokasse för take away och hemleverans

Sommaren 2020 blev verkligen en svensk sommar. Inget fel med det, men för de som hade drömmar om Italien är färskpotatis och burköl en klen tröst.

Därför tar Joel Söderbäck och Andreas Bergman, grundarna bakom Positano(Yes) på NK, sitt ansvar och lanserar en ny cocktailmeny med klassiska italienska drinkar.

sommardrinkar cocktail skola

I samband med detta har de också tagit fram en Amalfidoftande aperitivokasse för take away och hemleverans, inklusive en livestreamad cocktailskola.

På Positano(Yes) lever den italienska sommarandan. Den känslan drömmer de om att sprida till fler i sommar. Som tur är sitter mycket i smakerna och genom deras italienska råvaror kan vi komma nära även hemma.

Genom aperitivokassen och drinkarna kan alla uppleva italiensk sommar med oss. Oavsett om de sitter hemma, på landet, koja eller slott, säger krögaren Joel Söderbäck.

cocktailskola online drinkar

Barutrustning och ingredienser

I aperitivokassen finns bl.a. barutrustning (rörsked, jigger, isformar, glas), snacks (oliver, mandlar, ost) och ingredienser (citroner, apelsiner). Innehållet varierar förstås efter drink.

Kassen hämtas enklast upp på Positano(Yes), men finns också för utkörning. Tre gånger blir det livekurs på tema mandellikör, något man inte vill missa.

Spritz i all ära, men de som verkligen vill imponera i sommar gör bäst i att memorera Godfather, Disaronno Sour och Disaronno Mule.

Såhär gör du:

Beställ din kasse på info@positanoyes.com och glöm ej att speca om du vill ha leverans hem eller plocka upp på Positano(Yes). ’

Vid leverans hem tillkommer utkörningsavgift. Alkoholen hittar du där alkohol säljs. Disaronno artikelnummer:: 712, Systembolaget.

Godfather – beställ din kasse senast 30 juni för leverans 2 juli Disaronno Sour – beställ din kasse senast 7 juli för leverans 9 juli Disaronno Mule – beställ din kasse 14 juli för leverans 16 juli

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *