Posterhängare – något vi alla sett

affischlister online

De flesta av oss har varit med om en och samma sak. Vilken är den? Du kanske går en runda på stan och under promenaden ser du olika posterhängare med alla möjliga reklaminlägg. Det kan vara allt från veckans extra priser på ICA till dyra parfymer och kläder. 

Sådana typer av affischlister är ett utmärkt alternativ ifall en affär har en reklam den vill visa för gångarna. Var passar affischhängare och posters bäst? Det berättar vi lite mer under nästa rubrik. 

Posters och affischernas roll i marknadsföringen

Posters och affischer är två av marknadsföringens äldsta verktyg och används flitigt än idag. De visar klart och tydligt ett meddelande som är ämnat för förbipasserande att uppmärksamma. Det är en aktiv och välfungerande direktreklam som kan förmedla olika sorters budskap. Som det nämndes tidigare kan det gälla en reklam där extra priser visas men det kan även innehålla information om någon konsert eller kommande film på bioduken. 

De flesta posters tillverkas i klara och starka färger för att fånga ens blick. Deras design och utformning är genomtänkta då syftet är att göra en så bra reklam för budskapet som möjligt. 

Affischer och posters spelar stor roll i marknadsföringen och kommer antagligen att vara en flitigt använd kanal även framöver. 

Var placeras posters och affischer?

Var placeras posters och affischer? Bäst är det att hänga upp dem där det finns många människor som går förbi. Bra exempel är:

  • Bussar
  • Tunnelbana
  • Större gator
  • På fasaden av en affär

Posters placeras oftast i ramar vanligast tillverkade av plast. Det är just ramarna som garanterar att postern inte blir blöt eller går sönder och är ett viktigt komplement. Utbudet av ramar och hängare är stort och du kan handla dem både på nätet eller i en fysisk butik. För att beställa rätt artikel bör du veta exakt vilka mått postern är. Så, mät gärna innan du lägger en beställning. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *