Premiär för Brothers Made to Measure Trunk Show

Brothers erbjuder sedan april 2014 tjänsten Made to Measure-kostymer i butiken på Drottninggatan 53 i Stockholm. Under tre helger i september och oktober erbjuds nu tjänsten exklusivt i Göteborg och Malmö genom lansering av Brothers Made to Measure Trunk Show. Första turnéstoppet är den 16-17 september på Brothers Nordstan Göteborg.

Made to Measure utgår ifrån en grundmodell i kundens storlek för att sedan kundanpassa genom personliga mått, tygval och detaljer. En Made to Measure-kostym är ett smart val för kunden som har svårt att hitta perfekt passform från ordinarie sortiment eller kunden som har specifika krav på tyg och design.

– Vi på Brothers är övertygade om att den svenska mannen är redo för att prova och lära sig mer om måttsydda kostymer och vi har under året sett en trend i att fler och fler frågar specifikt efter just det. Förfrågningarna har kommit från hela landet vilket gör att det är extra kul att vi nu äntligen kan erbjuda tjänsten tillfälligt i både Göteborg och Malmö, säger Oscar Jonason, External Brand Manager och ansvarig för turnén.

Under Brothers Made to Measure Trunk Show finns det tolv stycken bokningsbara tider per turnéhelg. Trunk showen är tillfällig och ger trettiosex kunder en exklusiv möjlighet att skapa en unik kostym. Under turnén erbjuds fasta priser oavsett val av tyg eller personliga anpassningar

brothers-made-to-measure-1

TURNÉPLAN 

16-17 september Brothers Nordstan, Göteborg

23-24 september Brothers Triangeln, Malmö

21-22 oktober Brothers Hansagallerian, Malmö

EXKLUSIVA TURNÉPRISER 

Tvådelad kostym 6 000 kr

Tredelad kostym 7 000 kr

Blazer 4 500 kr

Udda byxor 2 000 kr

För mer info och online-bokning av Made to Measure: brothers.se/trunkshow2016

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *