Raymond Weil firar Frank Sinatra

Lagom till Frank Sinatras 100:e födelsedag lanserar lyxklocktillverkaren Raymond Weil en kollektion för att hedra musiklegenden. Raymond Weil fortsätter därmed med sin tradition att lansera klockmodeller med anknytning till musikindustrin. Den första kollektionen inom området Amadeus utkom år 1982 som ett samarbete med Miloš Formans film med samma namn.

Frank Sinatra var född 12 december 1915 och skulle alltså ha fyllt 100 år detta år. Den nu aktuella kollektionen går under namnet Maestro Frank Sinatra och är en del av den populära Maestro-serien som lanserades år 2010. Numera ingår 47 olika modeller i Raymond Weils kollektion Maestro.

sinatra klocka 3

Maestro Frank Sinatra är tillverkad i en begränsad upplaga på endast 1212 exemplar. Det mekaniska urverket har automatisk uppvridning och en boett i rostfritt stål.

sinatra klocka 4

Den genomskinliga baksidan visar en logotyp som är designad speciellt för hundraårsjubiléet.

sinatra klocka 6

Kollektionen Maestro Frank Sinatra Limited Edition är en hyllning till Frank Sinatra och hans långa karriär som underhållare. Ett av orden som man använder för att beskriva klockan är elegans och det är något som i allra högsta grad kan användas för att beskriva det sätt på vilket Frank Sinatra levde sitt liv.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *