Royal Caribbeans Wonder of the Seas anlöper för första gången till Europa

royal Caribbean wonder of the seas i europa

Världens nyaste underverk, Royal Caribbean Internationals Wonder of the Seas, har anlöpt till Barcelona i Spanien, redo för en sommar full av minnesvärda resor i Europa. Den femte av kryssningsrederiets revolutionerande Oasis Class-fartyg stävar ut mot Medelhavet från Barcelona och Rom för att göra 7-dygnskryssningar med start idag den 8 maj.

På Wonder kombineras nya spännande inslag med klassiska favoriter. Det här är en perfekt tillflyktsort för semesterfirare i alla åldrar som vill uppleva minnesvärda saker under resan till uppskattade destinationer som Florens, Neapel och Capri i Italien, Provence i Frankrike och Malaga i Spanien.

Åtta separata områden

områden på royal caribbean master of the seas

De äventyr som väntar ombord på Wonder finns på åtta separata områden – något helt nytt för Royal Caribbean – alla fyllda med spännande upplevelser, underhållning, restauranger, barer och lounger som man kan njuta av dag som natt. Bland höjdpunkterna:

Suite-området royal caribbean wonder of the seas

Suite-området – i det nya åttonde området välkomnas Royal Suite Class-gästerna till ett privat soldäck med en liten pool och bar med fantastisk havsutsikt och flera återkommande favoriter. Bland annat den exklusiva restaurangen Coastal Kitchen, Suite-loungen och den största Ultimate Family-sviten hittills. Den är för tio personer och är komplett med rutschkana, ett bio- och karaokeutrymme, pingisbord med mera i två våningar.

mason jar southern restaurant & bar royal Caribbean

The Mason Jar Southern Restaurant & Bar – redan en favorit bland Wonders drygt 40 restauranger, barer och lounger. Här kombineras comfort food från södra USA med Royal Caribbeans gästvänlighet och kreativitet. Traditionell mat och klassiska rätter i ny tappning finns på menyn för brunch och middag. Senare på kvällen bjuds countrymusik i den lantliga miljön samt en samling olika whiskyn och sydstatsdrinkar.

lekpark på royal caribbean wonder of the seas

Wonder Playscape – För barnfamiljer finns ett helt nytt utomhusområde där man kan spendera dyrbar kvalitetstid. Vuxna kan delta i lekarna eller titta på från sidan medan de njuter av havsutsikten. De yngre äventyrarna kan testa de undervatteninspirerade rutschkanorna, klätterväggarna, interaktiva funktioner som aktiveras av beröring, pussel med mera.

wonder playscape royal caribbean wonder of the seas

Fansens favoriter – Flera klassiska upplevelser är tillbaka, bland annat surfsimulatorn FlowRider, Ultimate Abyss, den längsta rutschkanan till havs, en zipline som går 10 våningar högt upp, nydesignade områden för barn – Adventure Ocean, och för ungdomar – Social100 samt The Patio.

Här finns också inspirerande områden som Central Park, med fler än 20 000 levande växter och Boardwalk där havets charm förenas med aktiviteter för hela familjen – från en handgjord karusell till möjligheter att titta på matcher och tävla mot kompisarna i spelarkaden i Playmakers Sports Bar & Arcade. 

underhållning på royal caribbean wonder of the seas

För att rigga scenen ytterligare för sommarens optimala semester finns originalunderhållning på Wonders fyra ”scener”: luft, is, vatten och teater. Fler än 100 artister och tekniker med den senaste tekniken samarbetar för att skapa storskaliga produktioner som inTENse, med den första helt kvinnliga luftakrobat-ensemblen, dykning från hög höjd, dans på slak lina med mera i den unika Aquateatern.

Dessutom The Effectors II: Crash ‘n’ Burn, premiär i sommar för Royal Caribbeans alldeles egna högteknologiska superhjältar – The Effectors – som slåss mot sin ärkefiende för att återigen rädda planeten.

royal caribbean wonder of the seas parkområde

Wonder kommer att kryssa i västra Medelhavet till och med oktober och avrundar då sommaräventyret i Europa tillsammans med åtta actionspäckade skepp, inklusive Odyssey of the Seas – som också gör sin första säsong i Europa. I november återvänder Wonder till USA för att från sitt nya året-runt-hem i Port Canaveral i Florida kryssa till Karibien och Bahamas, inklusive till rederiets privata ö Perfect Day at CocoCay. Mer information om Wonder, inklusive kryssningar som är öppna för bokningar, finns på Royal Caribbeans webbplats.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *