Så får du råd med din drömbil

så får du råd med din drömbil

Står du också och drömmer om en ny, snygg bil för en optimal livsstil? Gör dina ekonomiska förutsättningar att det är svårt för drömmarna att bli verklighet? Don’t you worry – vi har nämligen lösningen på det mesta. I den här artikeln guidar vi dig till hur du får råd med din drömbil utan att det behöver kosta en förmögenhet.

En kostnadsfråga

Det finns förstås massor av tips på hur du kan spara ihop pengar till ett bilköp: genom att göra upp en realistisk budget, sälja av gamla prylar, ta ett lån till kontantinsatsen eller gå på kompromiss med drömmarna och köpa en begagnad bil. Men det finns ett annat sätt att få tillgång till drömbilen, utan att det kostar en förmögenhet – nämligen en privat leasing bil. Häng med här så får du veta mer.

Att köpa ny bil är ofta en dyr affär, och något man tänker igenom och planerar under en lång period, innan man kommer till skott. De allra flesta tar ett billån för att köpa bil, men det innebär att du själv måste kunna betala en kontantavgift. Inte bara är det en kostnadsfråga, att köpa bil innebär både ansvar och underhåll. Bilen ska försäkras, lämnas in på service och besiktigas. Dessutom ska du se till att hålla bilen i skick, för att inte dra ner allt för mycket på andrahandsvärdet.

Nyckeln till frihet

Ett prisvärt och smidigt alternativ till att köpa en ny bil är privatleasing. Genom att skaffa en privat leasingbil undviker du den dyra kontantinsatsen, och mycket av ansvaret lyfts från dina axlar. Genom att leasa en bil får du tillgång till en ny, fin bil mot en bestämd månadsavgift. Många leasingföretag står dessutom både för försäkring och service, så att du inte behöver stressa över det. I ditt avtal ingår ett visst antal kilometer, så du ska bara se till att detta matchar din bilkörning. Privatleasing av bil är dessutom ett bättre val för planeten, eftersom det bidrar till minskad bilproduktion.

I och med att efterfrågan på privatleasing i Sverige har ökat enormt de senaste åren, så är marknaden för just privatleasing stor. Konkurrensen har pressat priserna i botten och det finns många prisvärda alternativ för dig som konsument. Månadspriset för en privat leasingbil varierar beroende på avtal och vilken bil du väljer, och tro oss – det finns mycket att välja mellan, så du kommer utan tvekan att hitta din drömbil.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *