Så uttrycker du dig själv med din inredning

personlig inredning

Det finns så många sätt för oss människor att uttrycka oss själva. Vi är idag dessutom mer friare än någonsin tidigare att uttrycka oss utan att bli dömda. Ett sätt att uttrycka oss på är genom att inreda våra hem så som vi vill att de ska reflektera vårpersonlighet.

Men att inreda ett hem kräver också att man vet ett eller annatom inredning. Annars kan det hela lätt se lite tafatt ut. Så om du vill uttrycka dig själv med din inredning  och göra det på ett snyggt sätt – föreslår vi att du läser vidare.

Fokus på rummets färger

Det första som både du och dina gäster kommer lägga märke till är färgen på väggarna. Väggarnas färg säger nämligen mycket om både dig och ditt humör. Dessutom påverkar färger oss människor rent psykologiskt, så varför inte måla väggarna i en färg som du älskar? Vita färger passar den som behöver ljus för att förgylla sin dag,varav lite gråare färger passar bättre in på den med ett mer mystiskt humör.

Möbler är allt

Möbler är det som får ditt hem att kännas som ditt. Om ditt hem ser ut som en bild ur en IKEA-katalog kommer du förmodligen inte uppfattas som unik eller stilren. Istället bör rummet fyllas av en samling av möbler som sticker ut. Designade möbler är ett plus i kanten eftersom det lägger till en känsla av lyx. Dessutom kommer du säkerligen få höra att du har ett öga för detaljer. Men begagnade, vintagemöbler är också ett sätt att förbättra din bostads inredning.

Växter ger liv

Om du har snygga möbler men ändå upplever att något saknas så ärdet troligen växter du behöver integrera i din bostad. Växter behöver nödvändigtvis inte vara den sista pusselbiten, men när det gäller inredning kommer den ta ditt hem till nästa nivå. Dessutom finns det tusentals olika växter att välja mellan, så din bostad behöver inte se medioker ut bara för att du sätter några plantor runt om i hemmet.

Avsluta med konst

Om du verkligen vill uttrycka dig själv genom din bostad ärkonst en nödvändighet. Om det så är målningar, foton eller postersså kommer det få ditt hem att kännas som ditt. Det kan vara svårt att bemästra vad som faktiskt är snyggt, men det viktigaste är ändåatt köra på det du själv tycker uttrycker din stil. Om du är osäker är det åtminstone en god idé att hålla dig till en färgpalett.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *