Sandqvist Mens Classic – En kollektion dressade väskor för jobb och fritid

snyggaste portföljerna

Inför varje säsong släpper svenska väsktillverkaren Sandqvist kollektionen Mens Classic som består av mer dressade väskor. Väskorna är praktiska, men fortfarande sofistikerade och tillverkade i hållbara material.

Kollektionen är framförallt tillverkad i läder, med detaljer av återvunnen polyester och ekologisk bomullstwill. Sandqvist använder noggrant utvalt full-grain läder från framförallt nordiska gårdar, detta för att kunna säkerställa djurhållning. 

Praktiska och mångsidiga väskor

Förutom hållbarhet är det praktiska viktigt bland trender inom herrmodet. De flesta kollektioner av väskor som lanseras nuförtiden har flera större fack och är lätta att bära. Det gäller också mer pressade väskor och portföljer.

Kollektionen Mens Classic utgör inget undantag och här märks många av de detaljer som gör väskorna perfekta för jobbet eller den som studerar, oavsett färdmedel.

snygga portföljer män januari 2020

Modellen Lesli från kollektionen Mens Classic är en klassisk portfölj som tillverkats av anilinfärgat skandinaviskt full-grain läder och rymmer upp till 7 L. Den har en justerbar och avtagbar axelrem, som ger möjligheten att använda väskan både som portfölj eller axelväska.

Här är en elegant portfölj från kollektionen med namnet Melker som är tillverkad av en ekologisk bomull- och återvunnen polyester-mix med läderdetaljer för en tidlös look. Den rymmer upp till 7 L och har ett 15” laptopfack, praktiska fickor och en justerbar och avtagbar axelrem som gör den idealisk för den dagliga pendlaren.

snyggaste ryggsäckar herrmode

För den som behöver en praktisk, men samtidigt klassisk och hållbar ryggsäck finns här en modell som tillverkats av en ekologisk bomull- och återvunnen polyester-mix med läderdetaljer för en tidlös look. Denna rymmer upp till hela 15 L och har ett 15” laptopfack, en praktisk ytterficka för prylar som används ofta och justerbara axelremmar.

snygga weekendbags för män

I kollektionen finns också en rymlig weekendväska i full-grain läder som rymmer upp till 34 L. Här finns också en axelrem, som är justerbar och avtagbar. Storleken och funktionaliteten i kombination med den sofistikerade designen gör den till det fulländade resesällskapet.

lyxig totebag män 2020

För att fullända kollektionen finns också några eleganta tote bags, som tillverkats av skandinaviskt full-grain läder med 15″ laptopfack, praktiska fickor och en justerbar och avtagbar axelrem.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *