Sensuella män doftar läder och gräs

Parfymer med inslag av läder fortsätter sin frammarsch bland herrparfymer. I januari lanseras Yves Rochers nya herrdoft för 2016: Cuir Vetiver. En elegant fräschör från gräset vetiver blandar sig med karibiskt sandelträ, ceder och varm tonkaböna som ger sensuella toner. Vår vetiver kommer från spårbara och hållbara odlingar på Haiti och skördas till 100 % för hand. Rötterna klipps av och destilleras medan resten av växten återplanteras för att kunna skördas igen.

Parfymören Sonia Constant är en spontan kreatör som leker med råvarorna och bearbetar dem som en skulptör för att alltid få fram de bästa egenskaperna. Nu i en ny, spännande herrdoft vid namn Cuir Vetiver.

”Jag föreställde mig en ljus, läderdoftande Eau de Toilette för en helt ny sensualitet. Den eleganta fräschören från vetiver blandar sig med de klara lädertonerna från karibiskt sandelträ och ceder. Doftens varma bas av tonkaböna förstärker sensualiteten ytterligare. Det unika ackordet utvecklar sig direkt på huden och lämnar en sofistikerad efterklang.” förklarar Sonia Constant.

cuir vetiver 2

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *