Sexleksaker för alla smaker

sexleksaker online

Sexleksaker eller som det ibland kallas vuxenleksaker finns för alla smaker. Utbudet ökar stadigt för dig som vill ha en skön stund ensam eller tillsammans med andra. Sexleksaker är ett perfekt sätt att utforska sin egen sexualitet och lära känna sin kropp. Samtidigt kan sexleksaker lyfta lustarna i ett förhållande till nya höjder. För sex ska vara njutningsfullt och kul. 

Vill ni börja experimentera mer tillsammans finns det massor av leksaker som passar för både henne och honom. Eftersom utbudet ökar och det finns massor av kul leksaker kan det vara lite svårt att välja. Här kommer lite tips på hur du kan njuta mer.

Sexleksaker som får henne att komma

För kvinnor finns det oändligt många leksaker som hjälper till att få underbara orgasmer. De vanligaste och populäraste leksakerna är:

  • Dildos och vibratorer i olika former och storlekar. Gillar du starka vibrationer finns det klassiska Magic Wands som får dig att komma om och om igen. För mer diskreta val finns det varianter av vibratorer som du kan ha på fingret.
  • Leksaker som stimulerar G-punkten med och utan vibrationer. Vissa modeller låter dig stimulera klitoris, vaginalt och analt samtidigt. Såklart även den klassiska varianten Rabbit.
  • Gillar du anal stimulans är buttplug i olika storlekar en riktigt skön upplevelse. Glöm inte bra kvalitet på glidmedel.

Vill du försöka få en fontänorgasm är stimulering av G-punkten i kombination med klitorisstimulering ett vanligt tips. 

Sexleksaker för nyfikna par

För par som vill leka och hitta nya sätt att njuta tillsammans finns det nästan inga gränser. Sexleksaker för par.

  • Strap-on gör det möjligt för kvinnor som har sex med kvinnor att ha omslutande sex. För heterosexuella par kan det vara en härlig upplevelse att kunna variera vem som penetrerar.
  • Fjärrstyrda leksaker är spännande. Det finns till och med leksaker där du kan använda appar via mobilen. Ni kan piffa upp fredagsmyset i soffan eller experimentera på offentliga platser.
  • Sexgungor som gör det möjligt att testa helt nya ställningar. Det finns olika varianter som gör det möjligt att hänga i taket eller dörröppningen. 

Det finns även härliga parvibratorer som gör det möjligt att stimulera varandra på olika sätt. Genom att testa tillsammans kan ni uppleva nya erotiska höjder.

Sexleksaker som får honom att njuta

För män som vill njuta på egen hand eller tillsammans med en partner finns det många olika varianter. Allt fler män upptäcker hur intensiva orgasmer det får att få när prostatan stimuleras. 

  • Stimulera G-punkten med dildo eller buttplug. Har du inte testat innan kan du med fördel välja en mindre variant och köp rikligt med glidmedel. Prostatastimulans fungerar lika bra tillsamman med andra som när du onanerar.
  • Vill du får mer intensivt stånd är penisringar och penispumpar bra leksaker. Du får hjälp att få ett hårdare stånd. Perfekta hjälpmedel som gör sex eller onani mer intensivt.
  • Lösfitta och sexdockor för när du vill njuta själv. Det finns många olika varianter som är naturtrogna såväl som diskreta. Oavsett om du gillar analsex, bli avsugen eller ha vaginalt sex finns det en modell för dig.
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *