Sexleksaker: vägen till bättre sex?

Sexleksaker är ofta ett laddat ämne och många drar sig från att köpa det, i regel för att det känns lite snuskigt eller pinsamt.

Men faktum är att sexleksaker är ett perfekt sätt att nå ett bättre sexliv på, både med sig själv och med en partner. Så om du tillhör en av dem som inte köper sexleksaker kanske du bör tänka om!

Sexleksaker kan föra dig och din partner närmare varandra

Är du i ett förhållande där sexlivet går på rutin, eller känns det som att ni har tappat den passion och lekfullhet som ni en gång hade? Det är nämligen väldigt vanligt att man efter ett tag tillsammans slutar vara nyfiken och stannar upp i sin sexuella relation, så att känna igen sig i den beskrivningen är inget konstigt.

Även om det inte är konstigt att känna så kan det vara tråkigt att inte ha det sexliv som man en gång hade tillsammans. Det tenderar även att gnaga lite på förhållandet om sexlivet är dåligt och att det även uppstår problem utanför sängen är inte en ovanlig följd av ett dåligt eller tråkigt sexliv som ni inte är nöjda med.

Om sexlivet är dåligt kan man känna sig långt ifrån varandra både fysiskt och emotionellt, känna sig ensam eller uppleva att man blir mer som vänner än ett par, något som i längden kan leda till att man gör slut. Ifall du känner igen dig i det här och vill göra något åt det så är sexleksaker perfekt att testa. Leksaker kan nämligen väcka liv i närheten igen och göra så att ni får större sug och kommer varandra närmare!

För att få lite inspiration vad gäller vilken sexleksak du ska köpa kan du exempelvis gå in på sexmagasinet Passionerad och läsa någon av deras många bra guider om just vuxenleksaker. De hjälper dig garanterat att hitta något som passar era behov och er budget! Utöver bra köpguider så hittar du även väldigt hjälpsamma tips och knep som också hjälper till att utveckla sexlivet och relationen.

På vilket sätt hjälper vuxenleksaker för passionen och gnistan?

Till att börja med så kan sexleksaker skapa en nyfikenhet hos er, en vilja att utforska varandra på nytt. Leksaker skapar oftast nya moment i sexakten och ni får därför chansen att bryta era vanliga mönster och prova något helt nytt.

Att inhandla en vuxenleksak till sovrummet kan även göra så att ni faktiskt får skönare sex och blir det skönare brukar det genast bli roligare och mer intressant. Det finns många leksaker idag som ger både kvinnan och mannen starkare klimax, antingen leksaker som ni använder på varandra eller som ni använder tillsammans under penetrerande sex.

Båda de här effekterna som ni med stor sannolikhet kommer få av att införskaffa sköna leksaker gör att ni kommer att komma närmare varandra både i men även utanför sängen. Det kommer därför vara en riktigt bra investering i ert förhållande!

Hur introducerar man sexleksaker till sin partner?

Om ni aldrig tidigare har använt sexleksaker tillsammans så kan det vara lite svårt att ta upp ämnet. Ett tips om du vill introducera det till din partner är att ge leksaken i present, förslagsvis under födelsedag, namnsdag eller under alla hjärtans dag.

Bra tillfällen att ta upp önskan om att prova sexleksaker är annars direkt efter sex när ni ligger i sängen eller under en mysig middag när ni båda har tid för varandra. Oftast så har din partner också ett sug att prova nytt tillsammans och ta sexlivet vidare, så för det mesta har man inget att vara nervös över!

Vuxenleksaker förbättrar onanin markant

Sexleksaker kan även vara helt revolutionerande för ditt sexliv om du är ensam. Onani med och utan hjälpmedel är nämligen som natt och dag och att investera i en bra leksak till sig själv är helt klart ett bra val om man har tröttnat på att onanera bara med handen. En sexleksak kan även göra så att man känner sig mer nöjd men även göra så att man börjar onanera oftare, något som har många hälsofördelar!

När det kommer till sexleksaker som används ensam så finns det en uppsjö av olika modeller att välja mellan. Många går även att använda även med en partner!

Smygstarta och välj med omsorg

Om du är helt ovan med sexleksaker så kan det vara en god idé att börja lite försiktigt oc välja något som känns bekvämt och inte allt för avancerat. Ytterligare en god idé är att inte köpa något allt för dyrt till en början. Oftast är det mycket bättre att smygstarta med något lite enklare och jobba sig upp ifrån det om sexleksaker blir något man börjar tycka om. Det är även viktigt att göra lite research och välja en leksak som stimulerar på ett sätt som känns lockande. Är du kvinna har du mycket mer att välja mellan, men det finns även olika typer av stimulans för män.

Sammanfattningsvis

Sexleksaker kan alltså vara vägen till ett bättre sexliv, både ensam och med en partner, detta eftersom det ger en nytändning och en gnista i form av nyfikenhet, men även eftersom det gör sexet och onanin skönare och därför mer intressant.

0 replies on “Sexleksaker: vägen till bättre sex?”