Sjöö Sandström lanserar ny exklusiv klocka, Royal Steel Worldtimer

Som vi tidigare nämnde här på bloggen lanserar den svenska tillverkaren av exklusiva armbandsur, Sjöö Sandström, flera nya modeller under detta jubileumsår för märket. I år är det nämligen 30 år sedan Sjöö Sandström startade sin verksamhet.

Nu har den första av dessa nya modeller lanserats i form av Royal Steel Worldtimer. Royal Steel Worldtimer är det naturliga valet för den medvetna globetrottern som vill resa med stil. Med ytterligare en timvisare gör denna klocka det enkelt att hålla koll på två tidszoner när man är i farten.

Som medlem av Royal Steel familjen har Worldtimern en tidlös och sober design trogen sitt svenska arv. Naturligtvis kommer den med kronan placerad klockan två för optimal handledskomfort. En perfekt reskamrat för alla som vill omfamna världen med klass.

sjöö sandström royal steel worldtimer 2

Två modeller av Royal Steel Worldtimer har lanserats. En med armband i svart alligator och en med armband i rostfritt stål. Boetten är i rostfritt stål och har en diameter på 41 mm. Visarna samt ”händerna” på urtavlan har en så kallad super luminova beläggning som gör dessa synliga i mörker.

sjöö sandström royal steel worldtimer 3

Sjöö Sandström Royal Steel Worldtimer med stållänk har ett rekommenderat pris på 24 700 SEK. Varje exemplar är numrerat på baksidan av boetten. Klockan har reptåligt safirglas med antireflektiv beläggning och är vattentät till 100 meter. Urverket går under benämningen SS G6.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *