Sjöö Sandström på årets Idrottsgala

Svenska Idrottsgalan är idag en av Sveriges största och mest prestigefulla galor. Sedan år 2000 är den en årligen återkommande TV-sänd fest som äger rum i Globen, Stockholm. Under festen hyllas årets främsta idrottsutövare och Radiosportens Jerringpris delas ut. Årets upplaga går av stapeln nästa måndag 19.1.2015.

Årets vinnare i kategorierna Årets Ledare, Årets Kvinnliga Idrottare, och Årets Manlige Idrottare kommer att belönas med en klocka från den svenska klocktillverkaren Sjöö Sandström. Sjöö Sandström är Sveriges enda tillverkare av exklusiva armbandsur.

-Vi är sedan länge engagerade inom idrott och är väldigt stolta över samarbetet med Svenska Idrottsgalan, säger Felix Formark VD på Sjöö Sandström.

royal_steel_smallVinnarna i kategorierna årets ledare, årets kvinnliga idrottare och årets manlige idrottare belönas i år med klocka av modellen Royal Steel Classic från Sjöö Sandström. Royal Steel Classic Automatic S1 var det första klockan som Sjöö Sandström tillverkade och det allra första armbandsuret som designats och tillverkats i Sverige. Klockan lanserades år 1993. Royal Steel Classic har också en modell för kvinnor.

royal steel 4

Den allra första modellen av Royal Steel Classic hade en vit urtavla och ett svart armband. Numera finns det flera olika modeller i olika utföranden i kollektionen.

royal steel 2

Min personliga favorit i kollektionen, med brunt läderarmband.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *