Skåla in det nya året med en nyårsshot på Champagne!

bästa nyårsshot 2020

Året börjar lida mot sitt slut och under årets nyårsfirande vinkar vi sorglöst farväl till det olycksamma året som gått. Istället låter vi klirret från varje skål ringa in det nya och ut det gamla. Låt shotglasen stå för klirrandet i år och skåla i årets lyxigaste shot, Licor 43 Royal!

Det råder inga tvivel om att 2020 är ett år som kommer att hamna i historieböckerna. Låt oss fira att detta eländesår nu äntligen är över och välkomna 2021 på verbörligt sätt, med en imponerande shot. Skåla in det nya året med en traditionell hot shot eller med årets exklusiva nyhet, Licor 43 Royal. En elegant och lyxig shot med champagne och Licor 43. 

Om du vill ha ytterligare tips på lyxiga shots för nyåret, varför inte gå in och kolla i vår tidigare artikel där vi tipsade om shots för julen? På länken finns samlat mängder av goda shots som passar för många olika sammanhang.

Vad är Licor 43?

Varumärket Licor 43 föddes som en hantverksmässig likör i den lilla staden Cartagena i södra Spanien. Man använder idag liksom då 43 valda örter och kryddor som återfinns i medelhavsområdet för att åstadkomma önskad komplexitet.

Cartagena är fortfarande platsen där all världens Licor 43 produceras. Likören som håller 31% passar utmärk att avnjuta som den är, med is eller tillsammans med nybryggt kaffe.

Så här enkelt gör du din Licor 43 Royal

  1. Fyll ett lyxigt shotglas med 1/3 Licor 43. 
  2. Fyll upp glaset med Champange eller mousserande vin. 
  3. Servera shoten, lyft glaset högt och skåla in det nya året! 

För hela samlingen hot shot recept, besök http://hotshot.se/.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *