Skäm bort din mamma på mors dag

morsdag

För de flesta av oss, är den mest fantastiska kvinnan i våra liv, våran mor. Det är din mamma som har gett dig livet, och därför har hon gjort sig förtjänt av all din kärlek och respekt. Mors dag är dagen när du har möjlighet att uppmärksamma din mamma lite extra.

Det viktigaste på mors dag är att visa uppskattning och skämma bort din mamma. Visa henne din kärlek och behandla henne med vänlighet och artighet. Det finns många sätt att fira din mamma på, på mors dag, och vad du väljer beror på vad hon gillar.

Alla mammor vill bara bli uppskattade

Alla mödrar handskas med en miljon vardagssysslor för hela familjen. De flesta saker som en mamma gör går obemärkt förbi. Allt som en mamma gör, gör hon av kärlek till sin familj och allt hon vill är att familjen uppskattar det, de människor hon älskar.

Så om du vill berätta för henne hur mycket du uppskattar henne och de saker hon gör för dig, kan du göra ett eget kort till henne med en trevlig handskriven text som förklarar hur och varför du älskar henne och alla saker hon gör för dig.

Ordna en fri dag

Mammor har cirka en miljon dagliga uppgifter. De städar, lagar mat, jobbar, kör barnen till dagis och skola, och tvättar. Vad sägs om att du hjälper din mamma och tar över hennes sysslor under en hel dag, och ber henne att slappna av och göra det hon har lust till.

Skäm bort henne med frukost på sängen

Börja dagen med att låta din mamma sova och skäm bort henne med frukost på sängen. Sätt ihop din mors favoritfrukost, kanske till och med med hemlagat bröd, pannkakor eller bacon och ägg, och servera det med en kopp kaffe och ett glas färsk juice. Ge henne ett brev eller en anteckning som du har gjort själv, och berätta för henne att hon är den bästa mamman i världen och att du älskar henne.

Beställ take-away från hennes favoritrestaurang

Beställ din mammas favoriträtt från hennes favoritrestaurang, och servera den med hennes favoritdryck, och se till att din mamma håller sig borta från köket. Sätt på din mammas favorit-TV-show och servera kvällsmaten i soffan framför TV:n.

Rengör din mammas bil – inifrån och ut

Kör din mamma alltid dig när du ska någonstans? Visa henne att du älskar hennes hjälp genom att städa hennes bil inifrån och ut. Det är fantastiskt att köra runt i en ren bil, men det är utan tvekan inte din mammas första prioritet när det kommer till städning.

Tvätta och rengör huset

Rengör huset och tvätta åt din mamma. Det kommer att ge henne en välförtjänt paus. Det kommer att ge henne lite tid över till att göra vad hon älskar. Du kan göra det själv, eller beställ rengöring hos en firma. 

Den här artikeln har skrivits i samarbete med Kids-world – din värld av barnmode.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *