Snygga sandaler för män 2022 – Vi har tagit fram de stiligaste modellerna!

snygga sandaler herr sommar 2022

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Ju närmare sommaren vi kommer, desto mer aktuellt blir det med sandaler. Detta är en skotyp som har en större roll än på mycket länge inom skomodet. Här tar vi fram snygga sandaler för män sommaren 2022.

Som vi kunnat se i åtskilliga modekampanjer för vårens och sommarens kollektioner är sandaler i en nyckelroll då det gäller sommarmodet. Till skillnad från vad många tror är sandaler en väldigt mångsidig skotyp som är möjlig att kombinera snyggt med många olika stilar. Shorts som gjorda för att användas med sandaler, men även linnebyxor och jeans är riktigt snyggt tillsammans med sandaler.

Snygga sandaler för män sommaren 2022

Det finns många olika typer av sandaler på marknaden. Dessa kommer också i många olika material. Om det inte är för strandbruk rekommenderar vi lädersandaler snarare än flip-flops för att få fram den rätta stilen.

Här har vi iallafall tagit fram några stiliga modeller av sandaler för män sommaren 2022:

Snygga gladiatorsandaler och fiskarsandaler för män

snygga sandaler herr sommar 2022

En modell av sandaler som är väldigt efterfrågade, men samtidigt svåra att hitta är olika typer av gladiatorsandaler och fiskarsandaler. Speciellt om du vill ha lädersandaler av bra kvalitet som inte riskerar att falla sönder efter att du använt dem ett par gånger.

Dessa är snygga att bära som alternativ till mer städade skor som loafers till sommaren.

snygga fiskarsandaler herr sommar 2022

Bland de herrmodesajter med det klart bästa utbudet av gladiatorsandaler och fiskarsandaler märks Farfetch. Church’s Fisherman-sandaler är bland de absolut snyggaste på marknaden. Zegna har också ett par riktigt snygga gladiatorsandaler i sin sommarkollektion 2022.

snygga sandaler för män sommar 2022

Hos märket med det passande namnet Ancient Greek Sandals hittar du också flera snygga sandaler för män sommaren 2022.

Birkenstocks – klassikern som kommit starkt igen

snygga sandaler för män sommar 2022

Birkenstocks sandaler är ett pålitligt skomärke sedan många år tillbaka och är mer populära än någonsin sommaren 2022. De har funnits sedan 1774, då Johann Adam Birkenstock utformade den ursprungliga profilerade skon som är allmänt känd idag.

Populariteten för Birkenstocks sandaler har fortsatt att öka genom åren och de är fortfarande ett av de mest betrodda märkena inom skor. Med tiden har olika modeller introducerats, bland annat den klassiska Arizona-stilen och flera olika färgade fotbäddar.

Överlag är Birkenstocks sandaler ett mångsidigt alternativ som finns i en mängd olika stilar och färger som passar alla garderober och smaker. Om du letar efter bekväma skor som kommer att hålla i många år framöver kan du överväga att välja Birkenstocks sandaler.

Vilken Birkenstock ska man ha?

vilken birkenstock ska man ha sommar 2022

Några av de mest populära modellerna av Birkenstocks för män är Arizona, Boston och Milano. Varje Birkenstock-modell är tillverkad av högkvalitativa material, såsom läder eller syntetiska tyger, och erbjuder stor komfort och stöd. Vi skulle rekommenderar speciellt modellen Arizona, men även Milano med sina hälband är ett bra alternativ om du går längre sträckor.

Boston är enligt vårt tycke en modell du främst skall ha för hemmabruk.

Yuketen – bra och stilrent alternativ till Birkenstocks

snygga sandaler herr sommar 2022

Yuketen grundades år 1989 av japanen Yuki Matsuda. Märket är kända för sina handgjorda och det gäller även deras sandaler. Här syns ett stiligt par med ovansida i mocka. Kolla även in deras unika flätade sandaler.

Snygga flip-flops för stranden

snygga flip-flops herr sommar 2022

Sandaler är ändå kända som utpräglande strandskor. I dessa sammanhang är det kanske främst så kallade flip-flops som de flesta väljer tack vare att de ofta kommer i mer vattenbeständiga material. Bland de som satsat på att ta fram stilrena flip-flops under de senaste åren märks bland annat svenska The Resort Co. Deras handgjorda flip-flops med ovansida i läder är ett bra alternativ med sin minimalistiska och stilrena design.

Vilka sandaler ska man välja?

När du väljer sandaler är det viktigt att tänka på var du kommer att bära dem och vilken typ av aktivitet du ska göra. Detta kommer att hjälpa dig att välja rätt sandaler för dina behov.

Om du till exempel letar efter sandaler som är lämpliga för mer formella tillfällen kan klädsandaler eller till och med lädersandaler vara ett bättre alternativ. Om du däremot letar efter sandaler att ha på dig på stranden eller när du springer ärenden, kan flip-flops eller sportsandaler vara ett bättre val.

När det gäller material tenderar lädersandaler att vara det mest hållbara alternativet, medan syntetiska sandaler kan vara bättre om du letar efter ett lättare eller mer andningsbart alternativ.

Tänk dessutom på konstruktionstypen när du väljer sandaler – om de har en öppen tåkonstruktion eller om de erbjuder stöd runt foten med omlottband. Om du i slutändan hittar sandaler som passar bra och passar dina behov kan du njuta av att bära dem hela sommaren!

I slutändan beror rätt sandaler på dina personliga preferenser och vad som passar bäst för dina behov. Med så många alternativ som finns tillgängliga idag är det lätt att hitta sandaler som passar din stil och budget.

Stiltips för när man bär sandaler

Sandaler är det självklara valet när du bär shorts, men som du kunnat se på bilderna ovan är det betydligt mer mångsidiga skor än så. Som vi nämnde tidigare kan du mycket väl byta ut dina loafers till stiliga lädersandaler under mer informella tillfällen även när du bär linnekostym.

Även till jeans och linnebyxor blir det riktigt stiligt med sandaler. När du bär jeans kan du gärna kavla upp byxbenen en aning för att få till mer avslappnad stil. Det blottar samtidigt silhuetten på dina stiliga sandaler.

Ett par avslappnade jeans med rak passform tillsammans med lädersandaler och vit t-shirt är hur snyggt som helst. Det behöver inte vara mer komplicerat än så om du vill få till enkel och stilig sommaroutfit!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *