Snygga verktyg till hemmakontoret

Vid sidan om kläder har jag en svaghet för fina och lyxiga detaljer för hemmakontoret. Framförallt då det  planering av mitt liv gillar jag att ha inspirerande verktyg att ta till. Mitt senaste inköp för detta ändamål var anteckningsblocket i trä ovan, som jag kommer att ha mycket nytta av nu under påsken. Under påsken finns ju nämligen mycket med tid för att göra upp planer och strategier inför framtiden.

Nu går jag och planerar för att göra ett inköp av en lyxigare penna som passar till detta anteckningsblock. Ett märke som jag fått upp ögonen för den senaste tiden är Caran d’Ache som finns t.ex. på Brobergs. Nedan är några snygga pennor som jag gärna skulle ha som skrivverktyg.

caran penna 2

Caran d’Ache Varius Metwood Reservoar-reservoar med 18k guldspets från Brobergs.

Nedan en helt nyutvecklad pennserie från Caran d’Ache där dess namn RNX.316 helt speglar pennornas form och material. Namnet är tagit ur formen på pennan Round aNd heXagonal. Materialet i pennan är rostfritt stål i 316 kvalitet. En typ som ofta används i klockboetter och andra högkvalitativa stål produkter, främst på grund av sin hållbarhet samt att materialet är allergivänligt.

Pennorna som finns i fyra varianter; Reservoar, Rollerball, Kulspets och Blyerts, tillverkas i två olika finishar: stål med vackert graverad yta samt svart PVD med mönstrad yta.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *