Södertuna Slott Årets Slottshotell 2016

Under en dryg månad har gäster kunnat besöka aretsslottshotell.se och rösta på sin favorit bland 40 möjliga slottshotell runt om i Sverige. I år har drygt 7500 varit med och röstat fram vinnaren.

I år arrangerades tävlingen Årets Slottshotell för fjärde gången och gästerna har själva valt ut Södertuna Slott i Sörmland som vinnare. Det är andra året i rad som Södertuna tar hem förstaplatsen.

Det känns naturligtvis väldigt stort att få vinna en sådan titel inte bara en gång utan två år i rad! Dessutom firar Södertuna i år 30 år som slottshotell och då är det roligt att känna att man är på topp, säger Fredrik Åström, VD på Svenska Kulturpärlor, där Södertuna Slott är en av anläggningarna.

Södertuna har under många år arbetat för att stärka sin position på en tuff marknad och Fredrik Åström tror att personalens glädje och förbättringsarbete når ut till gästerna.

Jag tror att en av anledningarna till att man uppskattar vår produkt är den höga kvaliteten och det goda bemötandet. Det märks helt enkelt när alla gör allt för att ge gästerna en riktigt bra upplevelse, säger Fredrik Åström.

År 2014 tog Rånäs Slott i Uppland hem segern för att 2015 få lämna över tronen till Södertuna Slott som alltså även i år drog det längsta strået och vann för andra året i rad.

Med sin unika 1700-tals charm och magiska slottspark har Södertuna Slott förädlats till att bli en av Sveriges vackraste mötesplatser. Genom slottets portar har både kungligheter, lyckliga brudpar och framgångsrika företagsledare vandrat – här ska alla gäster känna sig som hemma. Det kallar Södertuna det goda värdskapet.

södertuna slottet

Södertuna slott.

södertuna slottets-baksida

Baksidan på Södertuna slott.

södertuna biblioteket

Biblioteket.

södertuna hertig-carl7

Restaurangen Hertig Carl.

Topp 10 i årets upplaga:

  1. Södertuna Slott
  2. Rånäs Slott
  3. Kronovalls Vinslott
  4. Thorskogs Slott
  5. TjolöholmsSlott
  6. Örenäs slott
  7. c/o Häringe slott
  8. Sundbyholms Slott
  9. Häckeberga Slott
  10. Bjertorp Slott
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *