Sommaren 2017 från The Tailoring Club

The Tailoring Club har sitt ursprung i den klassiska skräddartraditionen. Plaggen och kostymerna präglas av en kvalitetsmedveten inställning till tyger, material och hantverk. Kavajerna sys i ull från högkvalitativa väverier i Italien. Skjortorna är tillverkade i långstaplig bomull, som bara blir snyggare ju mer du använder dem eftersom de med tiden anpassar sig efter din unika silhuett.

Till sommarens kollektion har man än en gång satsat på detaljerna. Något högre skurna ärmhål, en smal figurnära passform, små variationer som inte tar plats men som skapar utrymme för personlighet. Färgerna går mycket i beige, brunt och vitt, klassiska och tidlösa färger till sommargarderoben.

Kostym i superslimmad passform i en exklusiv blandning av ull, siden och linne från italienska Loro Piano. Kombinationen ull, siden och linne ger svalka med ett mjukt intryck, en fin lyster och ett behagligt fall.

Kostym i somriga färger med superslimmad passform även denna i en blandning av ull, siden och linne från Loro Piana.

Exklusiv tunnstickad polotröja i det bästa av Italienska material, merinoull.

Den krämvita byxan är mycket användbar till sommarens utstyrsel. Byxa i 100% bomull med sluttande fickor och pressveck vilket bidrar till en stilren look.

En annan av sommarens ”måsten” är en stilig kortärmströja. Denna är i 100% merinoull och därmed både mjuk och samtidigt tillräckligt sval att använda på sommaren.

Blazern Sutton är halvt konstruerad med ett lätt uppbyggt axel-och bröstparti för en mer klassisk passform och siluett som aldrig går ur tiden.

Blazer i krämvita toner med väst som för tankarna till Lord Grantham i Downton Abbey. För en dressad och tidlös sommarlook passar denna halvt konstruerade blazer utmärkt.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *