Spendera mer tid på dig själv under sommaren

satsa på ditt välmående under sommaren

Nu är sommaren äntligen här, och som vi har väntat. De regelbundna morgondoppen, den solkyssta huden, kvällsdrinkarna och festkvällarna som resulterar i ett eller annat ligg… Men denna sommar är ju verkligen annorlunda! Vi har förutsägningarna, men så kom det förbaskade Corona-viruset och förändrade allting. Vi får inte längre gå på de stora festbjudningarna och många vill inte ens gå ut och ta en drink. Dessutom är vi mer försiktiga än någonsin med att möta människor, och det kan vara problematiskt att hitta kärleken i år…

Men istället för att fokusera denna sommar på att ligga så mycket som möjligt eller på att hitta ditt livs kärlek rekommenderar vi istället att du tar tillfället i akt och spenderar mer tid på dig själv! 

Investera i en sexleksak! Eller flera!

Trots att vi måste hålla avstånd från varandra så behöver vi inte hålla avstånd från oss själva. Så skippa engångs-liggen och investera i en sexleksak i år istället. Oavsett om du är helt ny på fronten eller redan haft dessa mekanismer i åratal så finns det alltid något nytt att testa. På Palora.se hittar du ett brett utbud av sexleksaker för både han och henne, så att du kan få flertalet orgasmer, hela sommaren utan någon som helst mänsklig kontakt!

Ta hand om din kropp

En annan viktig aspekt att fokusera på i sommar är din kropp. Det varma sommarvädret sliter på kroppen, och trots att gå runt barfota och känna den varma sanden eller det svalkande gräset är bland det bästa som finns, så råkar fötterna ut för många infektioner vid dessa tider. Sommarens starka strålar utsätter även huden för mycket påfrestelser, och om du är en av dem, likt oss, som inte vill undvika solen kan det vara problematiskt. Det finns en mängd olika huskurer och behandlingar dock du kan använda dig av för att förhindra att munsår och irritationer uppstår, och du kan läsa om några av dem på Pharmadoc.se

Ta hand om din mentala hälsa

Förutom att värna om din kropp så är sommaren en underbar tid för att komma till djupet med ditt välmående. Om du pausar upp och tar ett djupt andetag, hur mår du EGENTLIGEN? Vi lever i ett samhälle där vi konstant förväntas att leverera. Vi ger inte oss själva tid till att njuta och bara koppla av. Därför är detta något du nu äntligen kan ta tag i. 

Du behöver inte vänta tills du har semester från jobbet för att koppla av på riktigt. Det finns en mängd olika tips till hur du ska bli bättra på att ta hand om ditt inre. Skriv en dagbok, anteckna hur du känner dig och vad som gör dig lycklig. Börja meditera dagligen, och märk hur du sakta men säkert känner dig till ro. Träning är bra för kroppen, men även för sinnet. Om du inte är mycket till hårda träningspass kan en promenad räcka för att du ska hålla kroppen igång. Såklart är inte bara fysisk aktivitet viktig, men även att hålla igång hjärnan med att läsa eller lösa sudokun är ett sätt att ta hand om din mentala hälsa.

Vem du än är, och vart du än befinner dig, denna sommar är ett perfekt tillfälle att ta tag i ditt välmående!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *