NK presenterar Höstens Drömscenario

För några dagar sedan lanserade Nordiska Kompaniet sin höstkampanj som går i drömmarnas tecken. Hösten är varuhuset NK:s stora modesäsong och i år har man valt att digitalisera modevisningen för att många flera skall kunna ta del av den. Under kampanjperioden som pågår till slutet av september kommer alla som besöker NK i Stockholm och Göteborg att få ta del av en färgsprakande drömvärld, där höstens mode projiceras på ett stort svävande moln mitt i ljusgårdarna.

Vi har just avslutat den härligt varma sommaren och nu är det dags att bege sig ut på höstens shopping. Det kan tilläggas att just tidig höst är min absoluta favoritårstid för shopping. Denna tid på året är det ännu tillräckligt varmt att gå utan jacka, vilket gör att kombinationsmöjligheterna är mer eller mindre oändliga då det gäller att klä sig snyggt även i utomhusmiljö. Dessutom skadar det ju inte att man ännu har kvar lite av den gyllenbruna färgen som man skaffade sig under alla vama sommardagar på stranden.

När det handlar om shopping i huvudstaden är NK en rätt självklar mötesplats för den som söker efter plagg av hög kvalitet och den närmaste månaden kommer även shoppingen att kryddas av en modeshow som lär bli lite annorlunda mot vad man är van med. Under kampanjtemat ”Höstens Drömscenario” förvandlas NK till en drömvärld där vanligt förekommande nattliga drömmar tolkas och tyds; att flyga, att falla, att bli jagad, att möta en gammal kärlek, att vara naken,att gå vilse och att vara under vatten. Att drömma att man flyger kanske tyder på behov av en cape eller kappa, och den som i drömmen går naken kanske behöver en hel del nytt i garderoben?

Den 18 minuter långa filmen har tagit över 300 timmar i postproduktion för att få fram alla effekter och det lär bli en rätt annorlunda upplevelse för besökaren.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *