Sponsrad Video: They changed the world. Not the shirt – GANT Global Brand Campaign

Genom en global märkeskampanj har GANT siktet inställt på att bli det ledande livsstilsmärket inom fem år. Det gör man genom att skapa en ny så kallad märkesidentitet som fokuserar mer på den mänskliga och intellektuella sidan av märket.

Kampanjerna handlar om människans nyfikenhet, hunger efter kunskap och viljan att hitta innovationer som förändrar världen.

Förutom filmen nedan får man som en del av kampanjen följa med fem personer som alla är visionärer inom sina respektive områden- från en prisbelönt poet till en entusiastisk beskyddare av Amazonas regnskog. De förändrar sättet som vi ser på vår värld, precis som Bernard Gantmacher gjorde år 1949 med sin unika passion för skjortmakeri.

Samtliga är även utexaminerade från de universitet som kommit att förknippas med Ivy League-konceptet och samtliga fem personer bär GANT:s ikoniska vita Diamond G-skjorta som är nyckelplagget i kampanjerna.

Skjortan är, och har alltid varit, det definierande GANT-plagget och vad som blev en del av 60-talets Ivy League-look.

Den här filmen, gjord exklusivt för GANT, visar den genuina historien kring skjorttillverkning genom en mans ögon som ägare av en kemtvätt på ett Ivy League-campus.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.