STARZPLAY expanderar till Sverige med ny app och Apple TV-kanal

starzplay i sverige

STARZPLAY, den internationella premiumstreamingtjänsten från STARZ, meddelar idag att de utökar sitt erbjudande till kunder i Norden med lanseringen av en STARZPLAY-app och en dedikerad STARZPLAY-kanal i Apple TV-appen.

Efter att ha lanserat ett tidigt utbud av STARZPLAY-innehåll på fem nordiska marknader, via NENT Groups streamingtjänst Viaplay under 2020, kommer nu en egen fullskalig STARZPLAY- tjänst med nya filmer och titlar.

Nyheterna kommer också att vara tillgängliga i STARZPLAY- segmentet på Viaplay, samt integrerat i Viaplay-katalogen för alla som prenumererar på Viaplay – utan extra kostnad.

Många stjärnspäckade internationella serier

starzplay sverige

STARZPLAYs tillväxt i Norden inkluderar stjärnspäckade internationella serier från STARZPLAY, som exempelvis “Power Book II: Ghost”, “Power Book III: Raising Kanan”, “Power Book IV: Force” och efterlängtade titlar som ”Gaslit” med Julia Roberts i huvudrollen, ”The Girl from Plainville” med Elle Fanning och ”Becoming Elizabeth”.

Som en uppföljning på vår framgångsrika lansering under 2020, är vi nu väldigt glada att få utöka vår närvaro i Norden och ge nordiska tittare möjligheten att ta del av vårt fulla utbud. Både direkt via appen och via våra partners Apple och Viaplay. Vi ser fram emot att få lära känna våra nordiska kunder ännu bättre och förse dem med spännande och kurerad premiumunderhållning genom ett utökat antal kontaktpunkter – som öppnar dörren till det allra bästa globala innehållet, säger Superna Kalle, President, STARZ International.

Nu tillgängligt i Sverige

starzplay nu i sverige

STARZPLAY finns nu tillgängligt för tittare i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom den nya STARZPLAY-appen, samt som Apple TV-kanal i Apple TV-appen på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac och via populära Smart-TV:s som Sony och TCL.

I Sverige erbjuds STARZPLAY- appen till kunder för 59 kronor per månad.

Finns i Apple TV-appen

starzplay sverige apple viaplay

Prenumeranter på STARZPLAY via Apple TV-kanaler kan njuta av underhållning både online och offline genom att ladda ner sina favoritserier till Apple TV-appen. Med Familjedelning kan dessutom upp till sex familjemedlemmar dela prenumerationer till Apple TV-kanaler genom att enkelt logga in med sitt Apple-ID och lösenord.

Om STARZ

starzplay sverige

STARZ (www.starz.com), en del av Lionsgate, är en ledande global mediastreamingplattform dedikerad till att leverera premiuminnehåll som stärker berättelser av, om och för kvinnor och underrepresenterade grupper.

Från STARZ kommer den omtyckta och unika STARZ-appen som erbjuder möjligheten att streama eller ladda ner STARZ premiuminnehåll tillsammans med flaggskeppet STARZ® tjänst som inkluderar STARZ ENCORE, 17 betalkanaler med tillhörande on-demand och onlinetjänster.

starzplay becoming Elizabeth

Under 2018 lanserades STARZPLAY – en internationell premiumstreamingplattform som ger prenumeranter tillgång till ”the best of global SVOD”. STARZPLAY, ihop med STARZPLAY ARABIA, har expanderat sin globala närvaro till fler än 55 länder i Europa, Latinamerika, Kanada, Japan, Indien och Indonesien.

STARZ och STARZPLAY finns tillgängligt via digitala medieplattformer och flera videokanaldistributörer, inklusive kabelleverantörer, satellit- och TV-leverantörer samt telekommunikationsföretag världen över. I februari 2021 lanserade STARZ #TakeTheLead, ett mångfasetterat och innovativt inkluderingsinitiativ som utvidgar de pågående ansträngningarna med att förbättra representationen framför och bakom kameran – samt i hela företaget.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *